Minyak Kemboong
Minyak Kemboong
Minyak Kemboong

Kongsi Dengan Rakan-rakan

Biasa kita tahu memang banyak dah kan BABY OIL dipasaran. Tapi kali ni kami bawakkan something yang SANGAT ISTIMEWA untuk baby mommy. . Nak tahu apa yg istimewanya?. . Sebab ianya selain untuk mengelakkan baby-baby dari mudah kembong ia juga dtg dgn ADUNAN ANTI-NYAMUK, dimana serangga seperti semut & nyamuk tak berapa suka dengan bau minyak ni. . Haaa..bestkan mommy? So nyamuk & semut tak akan pergi dekat dengan baby yg disapu dengan minyak ini. . Ni memang TERBAIK! Ianya dibuat secara #organik & bebas #bahankimia. #Dijamin selamat digunakan. Gunakan tanpa was-was sebab brand #serimama memang brand yg #dipercayai #selamat digunakan. . ■Khasiat MINYAK KEMBOONG:. . ✔ Menghangatkan tubuh bayi. ✔ Elakkan bayi daripada kembung perut, angin pasang& sawan angin. ✔ Melembapkan & melembutkan kulit bayi. ✔ Menghindarkan gigitan nyamuk. ✔ Kandungan LAVENDER OIL menjadikan bayi rasa lebih nyaman & tidur nyenyak. . ■ Kandungan: White Oil, Lavender oil, Herbs Oil. . Berminat? Pm atau whatsapp:- . 📲016-3063005 📲016-3063005 📲016-3063005 . Atau klik jer link dibawah:- . http://www.wasap.my/60163063005/MinyakKemboong . #babyOil #bayiKembung #minyakBayi #babyNeeds #ibuBersalin #setBersalin #setBerpantang #setbersalinmama


Pilihan Urus Janji

Pos atau Penghantaran

Postage RM8 sm RM10 ss


Orang lain juga melihat

Ergo Baby Original Carrier-Sienna Sunset

Ergo Baby Original Carrier-Sienna Sunset

RM801

Disney New Born Baby Set

Disney New Born Baby Set

RM358

KIDS PYJAMAS (5-6 Y)

KIDS PYJAMAS (5-6 Y)

RM182

Bethbear Baby Carrier Adjustable

Bethbear Baby Carrier Adjustable

RM355