Minyak Kemboong
Minyak Kemboong
Minyak Kemboong

Kongsi Dengan Rakan-rakan

Biasa kita tahu memang banyak dah kan BABY OIL dipasaran. Tapi kali ni kami bawakkan something yang SANGAT ISTIMEWA untuk baby mommy. . Nak tahu apa yg istimewanya?. . Sebab ianya selain untuk mengelakkan baby-baby dari mudah kembong ia juga dtg dgn ADUNAN ANTI-NYAMUK, dimana serangga seperti semut & nyamuk tak berapa suka dengan bau minyak ni. . Haaa..bestkan mommy? So nyamuk & semut tak akan pergi dekat dengan baby yg disapu dengan minyak ini. . Ni memang TERBAIK! Ianya dibuat secara #organik & bebas #bahankimia. #Dijamin selamat digunakan. Gunakan tanpa was-was sebab brand #serimama memang brand yg #dipercayai #selamat digunakan. . ■Khasiat MINYAK KEMBOONG:. . ✔ Menghangatkan tubuh bayi. ✔ Elakkan bayi daripada kembung perut, angin pasang& sawan angin. ✔ Melembapkan & melembutkan kulit bayi. ✔ Menghindarkan gigitan nyamuk. ✔ Kandungan LAVENDER OIL menjadikan bayi rasa lebih nyaman & tidur nyenyak. . ■ Kandungan: White Oil, Lavender oil, Herbs Oil. . Berminat? Pm atau whatsapp:- . 📲016-3063005 📲016-3063005 📲016-3063005 . Atau klik jer link dibawah:- . http://www.wasap.my/60163063005/MinyakKemboong . #babyOil #bayiKembung #minyakBayi #babyNeeds #ibuBersalin #setBersalin #setBerpantang #setbersalinmama


Pilihan Urus Janji

Pos atau Penghantaran

Postage RM8 sm RM10 ss


Orang lain juga melihat

FREE@ FREE@ FREE.

FREE@ FREE@ FREE.

RM012

Tobby Baby Soft Carrier

Tobby Baby Soft Carrier

RM1051

Skip Hop Duo Bag Hearts

Skip Hop Duo Bag Hearts

RM2000

Solid wood baby highchair ELC products

Solid wood baby highchair ELC products

RM902