Moeder
Moeder
Moeder
Moeder
Moeder
Moeder

Kongsi Dengan Rakan-rakan

[KHAS IBU MENYUSU] ANAK PERTAMA TAPI TIADA SUSU . Ramai ibu-ibu baru mengeluh baby kerap bangun malam. Mengantuk, stress & penat sebab tak cukup tidur tak macam kawan2 yang bagi baby mnum susu formula, anak dorang nyenyak je tidur sampai pagi. . Ibu-ibu yang breastfeed ni mula lah rasa nak give up dan bagi susu formula je . Anda kena faham kenapa baby minum susu ibu kerap bangun malam. Sebabnya susu ibu sangat mudah dihadam. Selalunya setiap 2 jam baby akan bangun minum susu. Bagi yang tidak tahu mesti ingat baby sentiasa lapar sebab susu tak cukup, sebab tu asyik nak menyusu. Bukan sebab susu tak cukup. Sebab susu ibu sangat mudah dihadam berbanding dengan susu formula. . Kebaikan Susu Ibu ❤Mengurangkan risiko bayi sindrom kematian bayi mengejut (SIDS) ❤Membantu bayi melawan jangkitan dan membentuk bakteria baik dalam sistem pencernaannya ❤Mengandungi antibodi daripada badan ibu yang membantu melindungi bayi daripada sakit perut, selesema, jangkitan dada dan jangkitan telinga ❤Membantu membentuk ikatan rapat di antara ibu dan anak ❤Ia mempersiap-sediakan bayi anda merasa pelbagai rasa yang berbeza. Bayi anda akan kurang cerewet dalam memilih makanan apabila dia sudah bercerai susu kelak ❤Susu ibu juga membantu bayi sembuh daripada penyakit dengan lebih cepat . Kepada ibu2 yang mengalami masalah kurang susu bdan boleh contact saya terus ya..kita atasi masalah yang dialami sama2.. TINGGALKAN je nom whatsapp kat KOMEN.. SEKARANG jugak sino whatsapp 😉 . . Atau Whatsapp kod “MM” untuk tebus harga PROMOSI sekarang! . Komen/whatsapp kod “MM” ke 0165522809 Komen/whatsapp kod “MM” ke 0165522809 Komen/whatsapp kod “MM” ke 0165522809


Pilihan Urus Janji

Pos atau Penghantaran

pos laju


Orang lain juga melihat

Little Bean milk bottle warmer

Little Bean milk bottle warmer

RM2811

Tommee Tippee

Tommee Tippee

RM3510

Hands Free Bra - Brand New

Hands Free Bra - Brand New

RM502