Kongsi Senarai Ini

Komen Awam

    Moeder

    icon

    5 months ago oleh sinureta90

    icon

    RM100

    icon

    10 Suka

    icon

    Baru

    icon

    [KHAS IBU MENYUSU] ANAK PERTAMA TAPI TIADA SUSU . Ramai ibu-ibu baru mengeluh baby kerap bangun malam. Mengantuk, stress & penat sebab tak cukup tidur tak macam kawan2 yang bagi baby mnum susu formula, anak dorang nyenyak je tidur sampai pagi. . Ibu-ibu yang breastfeed ni mula lah rasa nak give up dan bagi susu formula je . Anda kena faham kenapa baby minum susu ibu kerap bangun malam. Sebabnya susu ibu sangat mudah dihadam. Selalunya setiap 2 jam baby akan bangun minum susu. Bagi yang tidak tahu mesti ingat baby sentiasa lapar sebab susu tak cukup, sebab tu asyik nak menyusu. Bukan sebab susu tak cukup. Sebab susu ibu sangat mudah dihadam berbanding dengan susu formula. . Kebaikan Susu Ibu ❤Mengurangkan risiko bayi sindrom kematian bayi mengejut (SIDS) ❤Membantu bayi melawan jangkitan dan membentuk bakteria baik dalam sistem pencernaannya ❤Mengandungi antibodi daripada badan ibu yang membantu melindungi bayi daripada sakit perut, selesema, jangkitan dada dan jangkitan telinga ❤Membantu membentuk ikatan rapat di antara ibu dan anak ❤Ia mempersiap-sediakan bayi anda merasa pelbagai rasa yang berbeza. Bayi anda akan kurang cerewet dalam memilih makanan apabila dia sudah bercerai susu kelak ❤Susu ibu juga membantu bayi sembuh daripada penyakit dengan lebih cepat . Kepada ibu2 yang mengalami masalah kurang susu bdan boleh contact saya terus ya..kita atasi masalah yang dialami sama2.. TINGGALKAN je nom whatsapp kat KOMEN.. SEKARANG jugak sino whatsapp 😉 . . Atau Whatsapp kod “MM” untuk tebus harga PROMOSI sekarang! . Komen/whatsapp kod “MM” ke 0165522809 Komen/whatsapp kod “MM” ke 0165522809 Komen/whatsapp kod “MM” ke 0165522809

    Dapatkan Ini

    icon

    Victoria

    icon

    Pos & Penghantaran

    pos laju

    Temui Penjual

    sinureta90
    sinureta90
    isFacebookVerified
    • positiveReviewsCount1
    • neutralReviewsCount0
    • negativeReviewsCount0