Kongsi Senarai Ini

Komen Awam

Motorcycle steel holder (spirit beast)

icon

8 months ago oleh emiridris

icon

RM30

icon

3 Suka

icon

Baru

icon

Motosikal anda wajib pasang ni.๐Ÿ˜ . . . . . motor kapchai mane ada tempat nak letak ni semua bro.. . letak bakul gegar-gegar takut sistem dalam handphone rosak je lama lama. . ada besi tambahan ni mudah la kengkorang nak letak macam- macam assesori tambahan kat motor korang nanti.. . . . . PROBLEM SOLVED! . . SPIRIT BEAST KAN ADA. SATU SATUNYA DI MALAYSIA TAU. RARE NIEH. . Kini anda ada BANYAK tempat nak letak handphone, botol air , lampu spotlight dan macam2 lagi. Hanya gunakan penyambung "SPIRIT BEAST" . MATERIAL : besi aloi 100% so memang kuat giler bapak. BERAT : berat tak berat la, dalam 0.4 kg macam tu je PANJANG : dalam sejengkal jugak, . mudah sangat pasang, adik korang yang sekolah tadika lagi pon kompom tahu pasang. . Moto apa je ley guna? . Ni Universal set, semua moto boleh masuk. Tak kira kecik besar tua muda teruna dara(haa sambung2๐Ÿ˜‚). . Abg nak tanya. Agak2 korang awesome tak produk ni? DAPATKAN HARGA PAKEJ 3 BARANG YANG AMAT AMAT JIMAT๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ .. klik je link ni untuk direct whatsapp boss kami. (Kod item "SPIRIT BEAST") http://NakOrderLah.wasap.my @ whatsapp - 011199641206 (EMIR)

Dapatkan Ini

icon

Kapar

Temui Penjual

emiridris
emiridris
isFacebookVerifiedisGplusVerifiedisEmailVerified
  • positiveReviewsCount0
  • neutralReviewsCount0
  • negativeReviewsCount0

ANDA MUNGKIN JUGA SUKA