Kongsi Senarai Ini

Komen Awam

    Naimjerr @ Naim Saat

    icon

    8 months ago oleh alizamustapa

    icon

    RM123.45

    icon

    2 Suka

    icon

    0

    icon

    Dalam Kommuniti

    icon

    I'm sorry for this but I have to post. Saya tak tahu apa masalah dia. Sometime ago I posted that I am selected again as one of the high rated seller. May be dia salah anggap bila saya kata "looking for jubah, dress, please feel free to view my listing" dan tak letak harga, dia ingat saya nak bagi barang free. When dia make offer, saya ingat dia nak leave positive feedback. Tengok2 dia leave negative remark cakap saya offer fake. Haih. Sedih bila dpt org mcm ni kat carousell. Nak bagi tahulah, kalau dia baca ni, kalau dia beli apa2 pakaian dari listing saya, I repeat, any clothing items from my listing, dia stand a chance to get a free mystery gift from me. Saya biasa akan randomly pick customers yg beli dgn saya dan saya akan bagi free mystery gift. Lesson learned for me, I just nak share so that u don't go through like what I did. Hati-hatilah when u leave a feedback at a carouseller especially if u tak purchase apa-apa. Makan dalam tau. Tak baik buat mcm tu.

    Dapatkan Ini

    icon

    Nilai

    icon

    Pos & Penghantaran

    Temui Penjual

    alizamustapa
    alizamustapa
    isEmailVerified
    • positiveReviewsCount15
    • neutralReviewsCount0
    • negativeReviewsCount2

    ANDA MUNGKIN JUGA SUKA