NEW FEEDBACK 💯
NEW FEEDBACK 💯
NEW FEEDBACK 💯

Kongsi Dengan Rakan-rakan

Feedback baru lagi! Kalini brand Sigma ♥️ - Ingat tak sis ada jual yang loose item punya? Sis pernah remind tau barang yang sis jual ada new with defects biasanya (zoeva/sigma). Jessup takde deffects, so totally memang NEW with NO DEFECTS 😋 - Tapi sis ni cakap takde defect pun! Hahahaa Allahuuu kembang semangkok! In shaa allah sesiapa yang pernah purchase memang dia tahu sis jaga kualiti berus macam mana 😅 - Thank you so much. Hari ni nak open pre-order Zoeva/Sigma. Siapa nak join order ni? Hehehe. 😘 - Note : best deal dengan customer macam ni😉 harap lepas ni ramai lah yang macam ni 😃


Orang lain juga melihat

Merdeka Sale!

Merdeka Sale!

RM04

Promote With LIKE✅

Promote With LIKE✅

RM125

Tips to SELL successfully

Tips to SELL successfully

RM0712

Come To Me Syg Syg Syg...

Come To Me Syg Syg Syg...

RM0.010