NEW FEEDBACK ๐Ÿ’ฏ
NEW FEEDBACK ๐Ÿ’ฏ
NEW FEEDBACK ๐Ÿ’ฏ

Kongsi Dengan Rakan-rakan

Feedback baru lagi! Kalini brand Sigma โ™ฅ๏ธ - Ingat tak sis ada jual yang loose item punya? Sis pernah remind tau barang yang sis jual ada new with defects biasanya (zoeva/sigma). Jessup takde deffects, so totally memang NEW with NO DEFECTS ๐Ÿ˜‹ - Tapi sis ni cakap takde defect pun! Hahahaa Allahuuu kembang semangkok! In shaa allah sesiapa yang pernah purchase memang dia tahu sis jaga kualiti berus macam mana ๐Ÿ˜… - Thank you so much. Hari ni nak open pre-order Zoeva/Sigma. Siapa nak join order ni? Hehehe. ๐Ÿ˜˜ - Note : best deal dengan customer macam ni๐Ÿ˜‰ harap lepas ni ramai lah yang macam ni ๐Ÿ˜ƒ


Orang lain juga melihat

Free ๐Ÿ“ฎ order over rm30

Free ๐Ÿ“ฎ order over rm30

RM03

List & Win RM50 GIANT vouchers

List & Win RM50 GIANT vouchers

RM0525

Sandwich to Share

Sandwich to Share

RM3024

Stock Clearance

Stock Clearance

RM18