Kongsi Senarai Ini

Komen Awam

NEW FEEDBACK πŸ’―

icon

10 months ago oleh prelovedmakeupd

icon

RM40

icon

1 Suka

icon

Dalam Kommuniti

icon

Feedback baru lagi! Kalini brand Sigma β™₯️ - Ingat tak sis ada jual yang loose item punya? Sis pernah remind tau barang yang sis jual ada new with defects biasanya (zoeva/sigma). Jessup takde deffects, so totally memang NEW with NO DEFECTS πŸ˜‹ - Tapi sis ni cakap takde defect pun! Hahahaa Allahuuu kembang semangkok! In shaa allah sesiapa yang pernah purchase memang dia tahu sis jaga kualiti berus macam mana πŸ˜… - Thank you so much. Hari ni nak open pre-order Zoeva/Sigma. Siapa nak join order ni? Hehehe. 😘 - Note : best deal dengan customer macam niπŸ˜‰ harap lepas ni ramai lah yang macam ni πŸ˜ƒ

Temui Penjual

prelovedmakeupd
prelovedmakeupd
isFacebookVerifiedisEmailVerified
  • positiveReviewsCount15
  • neutralReviewsCount1
  • negativeReviewsCount0

ANDA MUNGKIN JUGA SUKA