Kongsi Dengan Rakan-rakan

Feedback baru lagi! Kalini brand Sigma ♥️ - Ingat tak sis ada jual yang loose item punya? Sis pernah remind tau barang yang sis jual ada new with defects biasanya (zoeva/sigma). Jessup takde deffects, so totally memang NEW with NO DEFECTS 😋 - Tapi sis ni cakap takde defect pun! Hahahaa Allahuuu kembang semangkok! In shaa allah sesiapa yang pernah purchase memang dia tahu sis jaga kualiti berus macam mana 😅 - Thank you so much. Hari ni nak open pre-order Zoeva/Sigma. Siapa nak join order ni? Hehehe. 😘 - Note : best deal dengan customer macam ni😉 harap lepas ni ramai lah yang macam ni 😃


Orang lain juga melihat

SALE - Fixed Price included postage fee

SALE - Fixed Price included postage fee

RM01

FIXED PRICE INCLUDED POSTAGE FEE

FIXED PRICE INCLUDED POSTAGE FEE

RM01

MAMAMOO MELTING (Preorder)

MAMAMOO MELTING (Preorder)

RM902

MMA FIGHTING SWEATER

MMA FIGHTING SWEATER

RM7613