Kongsi Senarai Ini

Komen Awam

    NEW FEEDBACK πŸ’―

    icon

    6 months ago oleh penjualberusoriginal

    icon

    RM40

    icon

    1 Suka

    icon

    Baru

    icon

    Dalam Kommuniti

    icon

    Feedback baru lagi! Kalini brand Sigma β™₯️ - Ingat tak sis ada jual yang loose item punya? Sis pernah remind tau barang yang sis jual ada new with defects biasanya (zoeva/sigma). Jessup takde deffects, so totally memang NEW with NO DEFECTS πŸ˜‹ - Tapi sis ni cakap takde defect pun! Hahahaa Allahuuu kembang semangkok! In shaa allah sesiapa yang pernah purchase memang dia tahu sis jaga kualiti berus macam mana πŸ˜… - Thank you so much. Hari ni nak open pre-order Zoeva/Sigma. Siapa nak join order ni? Hehehe. 😘 - Note : best deal dengan customer macam niπŸ˜‰ harap lepas ni ramai lah yang macam ni πŸ˜ƒ

    Dapatkan Ini

    icon

    Kuala Lumpur

    Temui Penjual

    penjualberusoriginal
    penjualberusoriginal
    isFacebookVerifiedisEmailVerified
    • positiveReviewsCount13
    • neutralReviewsCount1
    • negativeReviewsCount0

    ANDA MUNGKIN JUGA SUKA