Nikon D7000 very best condition
Nikon D7000 very best condition
Nikon D7000 very best condition
Nikon D7000 very best condition
Nikon D7000 very best condition
Nikon D7000 very best condition

Kongsi Dengan Rakan-rakan

Salam, camera nikon d7000 dgn lens 18-105 untuk dijual camera dalam keadaan terbaik .jarang sgt guna.low shutter count. camera tk pernah jatuh, 99% like new nak jual sebelum sabtu ni..if tkde orang beli sebelum sabtu ni saya trerpaksa trade in kat kedai..yang btl btl serius je nk beli boleh terus wassup saya 0176503036 confirm puas hati beli sebab kamera ni dlm keadaan sgt terbaik..tkde calar dan sebijik mcm baru ..mcm saya kata td..saya jarang jarang jarang guna..setahu sekali or 2 kali sahaja wassup 0176503036..cod seremban dan kajang (sebelum sabtu ni)


Pilihan Urus Janji

Perjumpaan

Kuala Lumpur, Malaysia

Pos atau Penghantaran


Orang lain juga melihat

Canon 500D with Tamron 18-200mm F/3.5-6.3 lens

Canon 500D with Tamron 18-200mm F/3.5-6.3 lens

RM60031

Canon EOS 500D

Canon EOS 500D

RM7501