Nikon D7000 very best condition
Nikon D7000 very best condition
Nikon D7000 very best condition
Nikon D7000 very best condition
Nikon D7000 very best condition
Nikon D7000 very best condition

Kongsi Dengan Rakan-rakan

Salam, camera nikon d7000 dgn lens 18-105 untuk dijual camera dalam keadaan terbaik .jarang sgt guna.low shutter count. camera tk pernah jatuh, 99% like new nak jual sebelum sabtu ni..if tkde orang beli sebelum sabtu ni saya trerpaksa trade in kat kedai..yang btl btl serius je nk beli boleh terus wassup saya 0176503036 confirm puas hati beli sebab kamera ni dlm keadaan sgt terbaik..tkde calar dan sebijik mcm baru ..mcm saya kata td..saya jarang jarang jarang guna..setahu sekali or 2 kali sahaja wassup 0176503036..cod seremban dan kajang (sebelum sabtu ni)


Pilihan Urus Janji

Perjumpaan

Kuala Lumpur, Malaysia

Pos atau Penghantaran


Orang lain juga melihat

Polaroids

Polaroids

RM0.500

Sigma 17-35mm f/2.8-4.0 EX HSM

Sigma 17-35mm f/2.8-4.0 EX HSM

RM4202

Xiaomi Yi Action Camera Sports Camera WiFi BT4.0 16MP Sony Sensor Ambarella A7LS 2Kp30 1080p60

Xiaomi Yi Action Camera Sports Camera WiFi BT4.0 16MP Sony Sensor Ambarella A7LS 2Kp30 1080p60

RM2000

VSCO all filters unlocked [ios/android]

VSCO all filters unlocked [ios/android]

RM58