Kongsi Dengan Rakan-rakan

Salam, camera nikon d7000 dgn lens 18-105 untuk dijual camera dalam keadaan terbaik .jarang sgt guna.low shutter count. camera tk pernah jatuh, 99% like new nak jual sebelum sabtu ni..if tkde orang beli sebelum sabtu ni saya trerpaksa trade in kat kedai..yang btl btl serius je nk beli boleh terus wassup saya 0176503036 confirm puas hati beli sebab kamera ni dlm keadaan sgt terbaik..tkde calar dan sebijik mcm baru ..mcm saya kata td..saya jarang jarang jarang guna..setahu sekali or 2 kali sahaja wassup 0176503036..cod seremban dan kajang (sebelum sabtu ni)


Pilihan Urus Janji

Perjumpaan

Kuala Lumpur, Malaysia

Pos atau Penghantaran