Organic Balm
Organic Balm
Organic Balm

Kongsi Dengan Rakan-rakan

Assalamualaikum semua.. Ada yang masih dalam tempoh berpantang? Nak tanya korang guna set baby apa ye? Kita ada Puer's Kidsdom nie yang ternyata memang terbaik la baq ang! Kenapa? 1) Organic! Yes memang ini la yang kita mahukan. Haha 2) Free from chemical. Of course. Insyaallah terjamin kulit anak. 3) Tak berminyak. 4) Tak panas. Baby Rub - Selesema dan batuk. Macam kita tau baby baru lahir memang terdedah dengan macam macam virus. Senang sangat berjangkit kan. Dengan Baby Rub nie sapu sapu je boleh hilangkan selesema dan batuk tu. Happy Tummy - Perut kembung dan sembelit. Ha nie lagi satu. Sapa yang tak keruan bila perut anak kembung kan. Dah satu hal bertungku pulak. Tapi dengan Happy Tummy nie terbukti berkesan boleh mengurangkannya. Sapu kat perut,belakang badan,betis insyaallah kentut selalu la anak tu nanti. Boleh ganti minyak telon nie. Serious tak panas. Sedap je bau. Nak cuba? Boleh whatsapp atau komen kita sembang sembang dan yang mana nak jadi dropship lagi dialu alukan untuk join team kami. Capai target, macam macam reward founder kami bagi tau. Tak tipu! Jom borak sakan 0126271387 0126271387 #puerskidsdom #organickidsproduct #puersbhmimief


Pilihan Urus Janji

Perjumpaan

Petaling Jaya, Malaysia

Pos atau Penghantaran


Orang lain juga melihat

Tobby Baby Soft Carrier

Tobby Baby Soft Carrier

RM1052

Stokke® Flexi Bath™ (Baby Bath Tub)

Stokke® Flexi Bath™ (Baby Bath Tub)

RM15013

BABY BUCKET / BATH TUB

BABY BUCKET / BATH TUB

RM1404

CROCS KIDS LEGO SANDAL

CROCS KIDS LEGO SANDAL

RM5018