Organic Balm
Organic Balm
Organic Balm

Kongsi Dengan Rakan-rakan

Assalamualaikum semua.. Ada yang masih dalam tempoh berpantang? Nak tanya korang guna set baby apa ye? Kita ada Puer's Kidsdom nie yang ternyata memang terbaik la baq ang! Kenapa? 1) Organic! Yes memang ini la yang kita mahukan. Haha 2) Free from chemical. Of course. Insyaallah terjamin kulit anak. 3) Tak berminyak. 4) Tak panas. Baby Rub - Selesema dan batuk. Macam kita tau baby baru lahir memang terdedah dengan macam macam virus. Senang sangat berjangkit kan. Dengan Baby Rub nie sapu sapu je boleh hilangkan selesema dan batuk tu. Happy Tummy - Perut kembung dan sembelit. Ha nie lagi satu. Sapa yang tak keruan bila perut anak kembung kan. Dah satu hal bertungku pulak. Tapi dengan Happy Tummy nie terbukti berkesan boleh mengurangkannya. Sapu kat perut,belakang badan,betis insyaallah kentut selalu la anak tu nanti. Boleh ganti minyak telon nie. Serious tak panas. Sedap je bau. Nak cuba? Boleh whatsapp atau komen kita sembang sembang dan yang mana nak jadi dropship lagi dialu alukan untuk join team kami. Capai target, macam macam reward founder kami bagi tau. Tak tipu! Jom borak sakan 0126271387 0126271387 #puerskidsdom #organickidsproduct #puersbhmimief


Pilihan Urus Janji

Perjumpaan

Petaling Jaya, Malaysia

Pos atau Penghantaran


Orang lain juga melihat

*NEW* Pottette Plus Travel Potty

*NEW* Pottette Plus Travel Potty

RM455

PetPet day pant L46

PetPet day pant L46

RM255

luggage mickey mouse

luggage mickey mouse

RM300

The First Year Baby Bath Tub

The First Year Baby Bath Tub

RM9516