Sell
Fashion
Home & Living
Mobiles & Electronics
Hobbies & Games
Cars & Property
Jobs & Services
Others

RM36

Original Ikan Bilis Mata Biru Sabah 500gram (Premium)

icon

Subang Jaya

PERCUMA BEKAS SIMPAN BILIS 500ML 🎁 LIMITED EDITION! - - "Betul ke ni? Tak pernah pun selama ni saya beli ikan bilis dapat apa-apa yang percuma. Percuma plastik beg ada la. Hehe. πŸ˜†" - Kak Yam - Kalini anda lah yang paling bertuah kerana kami nak bagi anda PERCUMA BEKAS SIMPAN BILIS 500ML LIMITED EDITION! - Bilis cantik2, bekas simpan pun mesti la nak cantik kan. - Macam mana nak dapatkan? Ok senang je? - Tempah mana2 pek ikan bilis mata biru Sabah & anda layak terima sebuah bekas simpan bilis dalam satu pembelian selagi stok masih ada. - Best giler ke best sangat? Nak lagi best? - 100% money refund sekiranya ikan bilis yang di terima adalah kurang baik. ANDA UNTUNG! Biar kami yang tanggung rugi! - Untuk tempahan segera stok ikan bilis yang segar-segar boleh wasap terus kami link di bawah. πŸ‘‰πŸ» https://bit.ly/2ZwZPTK πŸ‘‰πŸ» https://bit.ly/2ZwZPTK πŸ‘‰πŸ» https://bit.ly/2ZwZPTK

2 months ago In Packaged Snacks

Listed by borneopremiumbilis

Very Responsive

Verified

Check seller profile

Reviews for borneopremiumbilis

kbeeq

2019 Oct

Amazing, friendly and patient seller! Items arrived very well packed and cushioned with a lot of bubble wrap. Posted on the same day after I made my payment, and item was received first thing the following morning. Had a great experience buying from her and would highly recommend this seller πŸ’•

Β© 2019 Carousell Sdn Bhd (1236013-M)

Help Centre

Β  β€’ Β 

Contact Us

Β  β€’ Β 

Press

Β  β€’ Β 

Jobs

Β  β€’ Β 

Advertise with Us

Β  β€’ Β 

Terms

Β  β€’ Β 

Privacy

Australia flag icon
Canada flag icon
Hong Kong flag icon
Indonesia flag icon
Malaysia flag icon
New Zealand flag icon
Philippines flag icon
Singapore flag icon
Taiwan flag icon