Kongsi Senarai Ini

Komen Awam

Pakaian kanak-kanak SERENDAH RM10

icon

6 months ago oleh alyna_roslan

icon

RM10

icon

3 Suka

icon

Raya kan sebulan momies² yg masih lagi belum beli baju raya untuk anak² nak pakai time OPEN HOUSE , tak payah dok pening² nak cari kat mana ?? beli kat mana ?? Sbb dah last minit kan, okay momies² semua boleh datang ke "house butik" shoping smbil " besile " area bukit rambai , belimbing dalam & taman merdeka ..kami menjual baju bayi dan kanak² tau , baju semua cantik² 😍 macam² design ada , yg penting harga serendah RM10.00 😱😱 gle kentang kan murah !! ☺ bagi yg nak dtg cuci² mata pun boleh, mana tahu ada yg berkenan boleh lah terus beli 😍 macam² lah ada dekat #babykidsgrobok nie 😉 murah !! mudah !! berkualiti dan santai .. jom sertai kami "shoping santai sambil bersile" sepanjang bulan perayaan ni,.pat pat siku lipat sape cepat die dapat yeehaa 💃 haa sblom nak dtg tu wsap no kami di bwah ni utk set appointment ya takut2 admin tengah sibuk memasak untuk berbuke ke kemas rumah ke top top awak2 serbu memang admin terpakse lah ngajak awak skali kemas umah dan masak nanti 😆😜 location : taman angkasanuri taman merdeka/bukit rambai/belimbing dalam http://www.wasap.my/60174226373 http://www.wasap.my/60199898714

Dapatkan Ini

icon

Perjumpaan

icon

Taman Rambai Jaya

taman merdeka / bukit rambai / belimbing dalam

icon

Pos & Penghantaran

Temui Penjual

alyna_roslan
alyna_roslan
isEmailVerified
  • positiveReviewsCount0
  • neutralReviewsCount0
  • negativeReviewsCount0