Pampers Chicco Nappy Time -self Testimoni-
Pampers Chicco Nappy Time -self Testimoni-
Pampers Chicco Nappy Time -self Testimoni-
Pampers Chicco Nappy Time -self Testimoni-
Pampers Chicco Nappy Time -self Testimoni-
Pampers Chicco Nappy Time -self Testimoni-

Kongsi Dengan Rakan-rakan

Haiii Aslm.. Kt sini saya nak share kt semua terutamanya parent yg mementingkan kan kualiti lampin pakai buang anak.. Saya nk memperkenalkan kan chicco pampers dr German yg dikilangkan dan di packing di malaysia dijamin kebersihan dgn bahan yg selamat untuk kulit anak.. Byk kebaikkan yg saya lihat sendiri setelah mencuba pakai dekat anak... Salah satu terutama bayi yg baru lahir, kerap sgt tukar pampers kan.. So ini salah satu alternatif untuk parent nk berjimat... 100pcs hanya bernilai RM 40shj... Bygkan berapa lama n berapa byk parent dah jimat... Satu lagi, kualiti pampers ni setanding dgn pampers yg mahal dekat luar.. Setakat ni anak saya pernah guna pampers mamypoko, drypers shj.. So bila tgk chicco pampers ni saya jatuh hati pada metarial kualiti dia yg sama.. So y xcube yg chicco ni malah harga lebih kurang sama dgn kuantiti lagi banyak?? Apa?? Takut nk try.. Takut xserasi dgn anak? Nanti membazir je beli sebb xserasi.. Lebur je rm40.. Jgn risau... Sebb kita akan bagi parent beli trial dulu... 👆👆👆👆 GAMBAR yg kt atas tu... Pampers yg anak pakai mlm td.. Biasa mlm sy akan tukar pampers 2x sebb malam mmg dia akan bgun 2*3x untuk minum susu.. So ofcoz shuushuu nye banyk.. So dgn ada nya chicco yg cute miut ni.. Siap ada line kt tgh menandakan yg pampers tu perlu tukar atau x., best kan? Satu lagi.. Mcm pampers seblom ni.. Kadg2 saya rasa bosan.. Tgk gambar kt pampers tu katon asyik gmbar yg sama je....(itu sayalah..) hihi So pampers chicco ni, setiap batch dia akan kerap tukar2 design corak warna n gambar karton ..so mata saya pon mcm happy n xjemu plk rasanya nk tgk corak2 kt pmpers tu.... Sorry lah terpanjang plk testi.. Apa2 pon .. Mmg sy bg 5star***** kt pampers ni uols patut cube.. For me KUANTITI BYK SERENDAH RM40 TAHAN LAMA DESIGN BERTUKAR2 SETIAP BATCH KUALITINYA SETANDING DGN PAMPERS YG MAHAL. APA2 parent bole wasap sy.. 0122145602


Pilihan Urus Janji

Perjumpaan

Sungai Buloh, Malaysia

Pos atau Penghantaran

Cheras kl only for cod.. pos laju add rm3 each box.. using citylink courier


Orang lain juga melihat

Adidas Ortholite

Adidas Ortholite

RM600

Baby Chair

Baby Chair

RM9910

20Set Baju Baby Lelaki

20Set Baju Baby Lelaki

RM505