Share This Listing

Public Comments

PAYDAY PROMO ADINDA PEPLUM SONGKET

icon

1 year ago by cikmami_jr

icon

RM150

icon

3 Likes

icon

New

icon

ADINDA PEPLUM SONGKET EXCLUSIVE PAY DAYS PROMOTION Harga JUALAN Promosi Terkini : RM150 SM/ RM155 SS Harga asal : RM180 Sah sehingga 4 ogos 2017 SEKALI PANDANG JATUH ABANG JATUH HATI,,,DUA KALI PANDANG ABANG TERUS JATUH CINTA! DENGAN ADINDA Musim kenduri dah hampir tiba, korang mesti pening kepala kan pikir nak pakai baju ape? Tak kan lah asyik nak repeat baju yang same je.. Booooringnye.. . Haaa... ADINDA PEPLUM SONGKET exclusive boleh bantu korang kelihatan up to date and super hot masa hari kenduri tu nanti..Memang wajib beli sehelai, kalau beli dua helai lagi helokkkk! Heeeee . ADINDA PEPLUM SONGKET ni didatangkan dengan warna warna gojes yang manis dan ofcoz akan membuatkan korang feeling feeling beautiful kalah pengantin masa kenduri tu.. Ehhh! tapi xbaik tau sailang pengantin.. kikikiki Apa yang best kebabomm ADINDA PEPLUM SONGKET ni >> Material : SONGKET INDIA yang dicombine dgn kain plain dari material DZARRA HEAVY VALENTINO yang superb quality! Songket India ni best sangat tau, serap peluh..xgatal.. >> 4 pilihan warna yang manis manis >> stok limited : SS,S, M, L, XL, XL >> WUDUK FRIENDLY

Getting This

icon

Mailing & Delivery

FREE POSTAGE

Meet The Seller

cikmami_jr
cikmami_jr
isFacebookVerifiedisEmailVerified
Reviews
fmy81Great seller to deal with!
1 year ago
cikmami_jrThank you to shopping with us😊
5.0
artienaGreat seller to deal with! Thank you! Prompt deli...read more
1 year ago
cikmami_jrmost wlcome..tq shopping with us
5.0
mizz_chosenWonderful seller....fast delivery
1 year ago
cikmami_jrtq shopping with us..
5.0