Kongsi Senarai Ini

Komen Awam

    Pelekat JTX Air Tracker

    icon

    5 months ago oleh ujanggg

    icon

    RM320

    icon

    0 Suka

    icon

    Baru

    icon

    Assalamualaikum semuaa ni ada barang yg baik untuk penggemar kereta dan mereka yg menitik beratkan prestasi dan perfoma kereta mereka . "JTX AIRTRACKER INOVASI DARI TEKNOLOGI TENAGA DHUHA" [ JTX Airtracker sehingga JIMAT 30% PETROL ] Apa tu JTX Air Tracker? -------------------- ➳ Secara ringkas JTX Air tracker adalah sejenis alat yang dapat membantu mengoptimumkan pembakaran didalam enjin kereta. ➳ Air Tracker ni bertindak untuk menukarkan molekul udara didalam enjin kepada molekul yang sangat halus. So bila udara yang cantik dan berqualiti (molekul halus) masuk ke dalam enjin kereta, pembakaran akan menjadi lebih sempurna. Diibaratkan macam jantung kita, bila mendpat udara yang segar setiap hari, jantung akan jadi lebih sihat.. berbanding jantung yang selalu hidu udara yang tercemar akan mudah sakit. Jadi apa kesannya bila guna JTX Air Tracker ni? --------------------------------------- ➳ Tingkatkan prestasi enjin kereta (ibarat jantung yg sihat macam-macam aktiviti boleh kita buat, prestasi mesti lagi ummhh ) ➳ Bila enjin sihat, pembakaran sempurna, gerakan omboh juga lancar, kesannya penggunaan bahan api (minyak) akan lebih jimat. Logik nya bila tiada gangguan kepada kelancaran enjin kereta, enjin kereta tidak perlu berkerja keras untuk beroperasi. Jadi pengunaan minyak dpt dikurangkan. Secara ringkas: > Semakin banyak halangan enjin beroperasi, > semakin tinggi penggunaan minyak. Sebab: Enjin terpaksa menggunakan tenaga yg lebih (membuat lebih pembakaran) untuk melepasi halangan atau gangguan di dlm enjin. Fungsi JTX Air Tracker: ------------------- ✔ Meningkatkan prestasi enjin ✔ Kurangkan enapan karbon dalam enjin ✔ Jimat minyak ✔ Enjin lebih senyap (pembakaran sempurana) ✔ Anti kepanasan enjin ✔ Memanjangkan jangka hayat enjin ✔ Kurang pelepasan karbon monoksida dari ekzos Cara penggunaan: --------------- ➳ Senang sahaja, tampal je JTX Air Tracker di atas penapis udara (air filter) kereta. Untuk pengetahuan, JTX Air Tracker ni berbentuk sticker. Rupa dia lebih kurang macam 'koyok' so ibarat kan air filter tu badan kita, just tampal elok2 'Air Tracker' dekat atas air filter mcm kita tampal koyok dekat badan TAPI NANTI DULU, ada cara dia nak tampal 'Air Tracker' ni. Caranya hendaklah ditampal bende JTX Air Tracker ni dlm bentuk 'segi tiga berselang'. Macm mana? boleh rujuk gambar dibawah Berapa banyak nak tampal 'Air Tracker' ni? ----------------------------------- Bergantung kepada kapasiti enjin kereta kita sendiri: ➳ Kenderaan bawah 1.5cc = 3 keping ➳ Kenderaan 1.6 - 2.9cc = 6 keping ➳ Kenderaan 3.0cc keatas = 9 keping Sebarang inquiries boleh dm saya atau contact je by call , sms atau whatsapp 0183574392 terima kasihh

    Dapatkan Ini

    icon

    Perjumpaan

    icon

    Shah Alam

    COD area Shah Alam dan berdekatan

    Temui Penjual

    ujanggg
    ujanggg
    isGplusVerifiedisEmailVerified
    • positiveReviewsCount0
    • neutralReviewsCount0
    • negativeReviewsCount0

    ANDA MUNGKIN JUGA SUKA