Peluang Terbaik Tuk Anda Berniaga
Peluang Terbaik Tuk Anda Berniaga
Peluang Terbaik Tuk Anda Berniaga
Peluang Terbaik Tuk Anda Berniaga
Peluang Terbaik Tuk Anda Berniaga
Peluang Terbaik Tuk Anda Berniaga

Peluang Terbaik Tuk Anda Berniaga

Telah digunakan
RM0
Alor Setar, Malaysia

Kongsi Dengan Rakan-rakan

Assalamualaikum dan slm sejhtera. Nk tnya sp kt lam ni minat nk niaga pakaian bundle.tp modal x besar?. Ade rm50 rm100 dlm tngan je,lepas ke x ambil bundle.mst msing2 fikir xlpskan.tambah2 lak nk kn post..ee runsing otak nk fikir kan.. Xpayah pening memikir.insya allah selgi sy msih brnafas dibumi allah ni slg sy mpu bantu menyelesaikan mslh korg.insya allah sy akan bntu. Ok klu korg ada bajet rm50 shj.xtau nk amik brg ape.sy syorkan pd korg yg br nk mula niaga lebih baik ambil pakaian baby sbb bajet kita hanya ada rm50.rm50 baju baby dah blh dpt 3kilo.pos bru brp ringgit je tuk domestik.so byr rm50 3kilo bju baby n free post tuk korg.Ni peluang yg trbaik tuk korg.Klu korg ada rm100 dlm tgn aduhhh pening lps ke nk ambil pakaian bundle kat nana ni..penin.penin la... Ha....xyah penin..mai bincang ngan nana...insya allah nana bantu..klu minat whatsapp nana 019-4047498 Nak join group tekn link di bawah ni ae. Ikut pautan ini untuk menyertai grup 👖👚pakaian trpakai murah2👚👖 WhatsApp saya: https://chat.whatsapp.com/8bfRGsOUEGy6oM9ZwPslVQ


Orang lain juga melihat

Kebaya Baby

Kebaya Baby

RM5012

Romper 🆕

Romper 🆕

RM100

Stokin 3D🆕

Stokin 3D🆕

RM50