Share This Listing

Public Comments

Peplum kurung Nenggeulis

icon

2 months ago by hana.zali

icon

RM45

icon

58 Likes

icon

Used

icon

Like new baju kurung peplum to let go. Warna pink dusty saiz M dari Neng geulis. Bahu 16" Dada 38" pinggang peplum 30" jain getah, punggung 42". Kain masih keras2 lg hehe. Pakai 2 kali je pastu dah tak muat πŸ˜‚πŸ˜‚ Condition fasha sandha πŸ˜† (9.5/10) Yg best, kain x panas, macam moss crepe tapi agak stretchy (kalau M mengembang sikit jadi L muat lagi) kalau XL dah x muat la mcm sy huhu. Ada perincian songket so nampak eksklusif. Extra, sesuai utk ibu menyusu sbb bf-friendly, wudhuk-friendly. Design exclusive utk musim2 kenduri ni sesuai, raya pun cun. Sy syg baju ni tapi apakan daya πŸ˜… Ini best price yg sy boleh offer..RM45. No free postage. Pls add rm10 for postage. Final price RM55. Tag: Nenggeulis Jovian Minimalace Minaz Bella ammara Zalora Zalia

Getting This

icon

Mailing & Delivery

RM10

Meet The Seller

hana.zali
hana.zali
isFacebookVerified
Reviews
ellasipurpleSeller sgt tamah. Barang pun cepat smpai. Conditio...read more
2 months ago
0.0
pangclGood seller with good product. Thanks
4 months ago
0.0
xyxy31Great seller to deal with! Prompt delivery! Item d...read more
5 months ago
0.0

YOU MAY ALSO LIKE