Kongsi Senarai Ini

Komen Awam

PERCUMA MAX BLENDER DENGAN BELIAN PENAPIS AIR & PENAPIS UDARA CUCKOO

icon

9 months ago oleh juliaabas

icon

RM69

icon

3 Suka

icon

Baru

icon

WAUUUU...CUCKOO NAK BAGI PERCUMA MAX BLENDER BERNILAI RM1500๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ . Khas Untuk Anda Pemegang Kad Kredit Apa Jua Bank di Malaysia! Baca posting ini sampai perkataan TERAKHIR ya ...๐Ÿ˜ . Sempena Chinese New Year, Max Blender yang baru dilancarkan yang bernilai RM1500 akan diberi secara PERCUMA sahaja dengan setiap pembelian penapis air atau penapis udara Cuckoo secara TUNAI/KAD KREDIT . . Wow, menarik! Apa kelebihan blender ni ya?Ok, lets check it out โ˜บ . 1. Max Blender boleh digunakan untuk blend buah, daging, ayam, ice, etc. Boleh untuk heavy duty lah kiranya. Kalau blender biasa nak blend daging, ice, ayam memang akan rosaklah..betulkan? 2. Design yang ELEGANT. Dengan 2 container dan 3 jenis cara blend, Blender blade, triple blade dan whisk, Max Blender tampilkan keunikannya yang tersendiri 3. Anti-slip design dengan 3 suction cups di bawah mesin membuatkan blender ini tidak akan bergerak dan tidak membahayakan. 4. Jimat Elektrik kerana ada fungsi energy saving. Tapi, POWER nya tetap tidak akan berkurang walaupun 'tak makan elektrik' 5. Mengekalkan nutrisi makanan walaupun selepas di 'blend'. . Menggunakan technology Korea, Max Blender ini akan membuatkan kerja anda di dapur menjadi semakin pantas...๐Ÿ˜„ . . Ok, sekarang kita cek pula kelebihan penapis air dan penapis udara Cuckoo .๐Ÿ˜๐Ÿ˜ 1. Cuckoo jenama No 1 di Korea dan telah 40 tahun bertapak di sana 2. Cuckoo telah berada di 35 buah negara di seluruh dunia 3. Cuckoo telah bertapak lebih 3 tahun di Malaysia 4. Cuckoo mendapat pengikhtirafan TRUSTED BRAND- GOLD WINNER AWARD 2017 5.Cuckoo mempunyai kilangnya sendiri di Korea 6.Cuckoo mempunyai HALAL JAKIM 7.Cuckoo telah mempunyai lebih 200,00 pelanggan di Malaysia 8.Air Cuckoo adalah bermineral + alkali ringan 9. Cuckoo memberi peluang untuk semua orang nikmati air dan udara BERSIH + SIHAT 10. Cuckoo tidak mengenakan sebarang caj tambahan seperti penghantaran & pemasangan . . Lagi menarik , kami juga tidak perlukan apa-apa dokumen pun. โœ˜IC โœ˜kad bank โœ˜slip gaji . Anda boleh bayar melalui online atau bayar pada hari pemasangan. Saya faham ramai yang takut nak order online sebab nak bagi IC dan kad bank. So kali ni tak perlu semua tu lagi. Anda buat tempahan sahaja, 3 hari selepas tu team Cuckoo akan datang ke rumah anda untuk buat pemasangan . Tapi, OFFER ni tak lama ya. Nama pun sempena Chinese New Year. Hehe Jadi siapa yang dah lamaaa survey water filter dan air filter tu cepat-cepatlah grab . Nanti gigit jari lagi. Yang di depan mata anda sekarang adalah YANG TERBAIK di pasaran ๐Ÿ‘ Sekarang kita kira balik. Kalau air fiilter RM2500, anda hanya bayar RM1000 sahaja untuk milikinya (selepas ditolak nilai FREEGIFT).. JIMAT bukan? ... hehe . Kalau anda nak bayar bulan pun boleh... semua saya boleh uruskan. Hanya dari rumah sahaja tanpa anda perlu ke mana-mana. . Jika SERIUS untuk saya bantu, Komen 'PM' di bawah Komen 'PM' di bawah Komen 'PM' di bawah atau klik link di bawah untuk lebih secured ๐Ÿ‘‡: http://www.wasap.my/0143381400 http://www.wasap.my/0143381400 . Pssstt : saya akan bantu anda guna kad kredit TANPA interest. Nanti saya advice ๐Ÿ˜‰

CUCKOO

Mesin Pembersih Air

24 months

Dapatkan Ini

icon

Pos & Penghantaran

No

Temui Penjual

juliaabas
juliaabas
isFacebookVerified
Maklumbalas
  • 0
  • 0
  • 0

ANDA MUNGKIN JUGA SUKA