Sell
Fashion
Home & Living
Mobiles & Electronics
Hobbies & Games
Cars & Property
Jobs & Services
Others

dqolbi

No reviews

RM2,000

Perodua kancil 850 (1.0)

icon

Shah Alam

icon

Used

Salam. BACA SAMPAI HABIS YE. Sebuah perodua kancil yang dah terbiar lama untuk dijual seadanya. Nak jual sayang,makin disimpan makin ade je yang rosak. Kereta dah lama parking. Ade banyam yang kena repair. Kereta asal kancil 850. Tapi dah convert enjin kelisa 1.0 malaysia. Tapi sampai sekarang tak endorse. Sebab owner lama tu tak endorse enjin baru kelisa die tu. So senang cakap. Kereta ni kalau sape yang beli,kena tukar enjin yang ade surat. Lepas tu masuk puspakom buat endose enjin dan tukar nama.kalau nak beli tapi taknak tukar nama,saya tak jual. Ok , enjin 1.0 kelisa,gearbox 850 kancil,wiring semua dah salin kelisa.steering pun sarung kelisa terus. Aircond dah upgrade vitara,brake disc belakang. Oh lupa nak cakap. Sekarang ni kereta boleh start,jalan. Tapi ade tikus gigit wayar kat dalam fender belah kanan,jadi ade shot sikit kat beberapa fius. Dgn gearbox leaking. Datang tgk la tuan tuan dan puan puan. Pening nak cerita. Harga tetap. Ok tq

3 weeks ago In Cars for Sale

icon

Private Seller

icon

Manual

Listed by dqolbi

Mostly Responsive

Verified

Check seller profile