Kongsi Senarai Ini

Komen Awam

Pinkish Radiance

icon

1 year ago oleh missbabyrepublic.my

icon

RM45

icon

5 Suka

icon

Dalam K-Wave

icon

[ SALING MELENGKAPI ] Setiap item ada FUNGSI dia tersendiri tau! Kalau nak guna satu satu item je boleh, tapi tak lengkap lah. Pencuci muka Pinkish Radiance dirumus KHAS utk dipadankan dengan Milk Pudding tau. Saling melengkapi gitu. Salah satu fungsinya, MILK PUDDING tolong buang kotoran tersumbat dalam liang pori, then PINKISH RADIANCE akan bantu deep cleanse kan lagi liang pori korang.. Milk pudding kan pakai semingu 3 kali je, so setiap hari bila guna Pinkish Radiance ni dia akan bantu utk KAWAL whitehead dan blackhead dari membiak secara menganas! 😍 Plus dua dua item ni sgt senang dibawa kemana2. Kalau uols pakai sabun jenis buku tu susah kan nak bawak jenjalan.. Pinkish radiance ni bole letak sedia dalam bag. Bila nak solat kat mall ke, terus cuci muka . Highly recomended utk kaki shoping 😍

Temui Penjual

missbabyrepublic.my
missbabyrepublic.my
isFacebookVerifiedisGplusVerifiedisEmailVerified
  • positiveReviewsCount0
  • neutralReviewsCount0
  • negativeReviewsCount0

ANDA MUNGKIN JUGA SUKA