Pinkish Radiance
Pinkish Radiance
Pinkish Radiance
Pinkish Radiance

Kongsi Dengan Rakan-rakan

[ SALING MELENGKAPI ] Setiap item ada FUNGSI dia tersendiri tau! Kalau nak guna satu satu item je boleh, tapi tak lengkap lah. Pencuci muka Pinkish Radiance dirumus KHAS utk dipadankan dengan Milk Pudding tau. Saling melengkapi gitu. Salah satu fungsinya, MILK PUDDING tolong buang kotoran tersumbat dalam liang pori, then PINKISH RADIANCE akan bantu deep cleanse kan lagi liang pori korang.. Milk pudding kan pakai semingu 3 kali je, so setiap hari bila guna Pinkish Radiance ni dia akan bantu utk KAWAL whitehead dan blackhead dari membiak secara menganas! 😍 Plus dua dua item ni sgt senang dibawa kemana2. Kalau uols pakai sabun jenis buku tu susah kan nak bawak jenjalan.. Pinkish radiance ni bole letak sedia dalam bag. Bila nak solat kat mall ke, terus cuci muka . Highly recomended utk kaki shoping 😍


Pilihan Urus Janji

Pos atau Penghantaran

RM8 SM & RM12 SS


Orang lain juga melihat

Customize Idol Transparent Fan

Customize Idol Transparent Fan

RM2537

BTS DVD ALBUM

BTS DVD ALBUM

RM03

Authentic Girl's Generation Yoona Mr.Taxi Photo

Authentic Girl's Generation Yoona Mr.Taxi Photo

RM66

WANNAONE Ring Neclace

WANNAONE Ring Neclace

RM162