Polaroid Photo BTS(PREORDER)
Polaroid Photo BTS(PREORDER)
Polaroid Photo BTS(PREORDER)
Polaroid Photo BTS(PREORDER)
Polaroid Photo BTS(PREORDER)

Kongsi Dengan Rakan-rakan

"CUCI GAMBAR MURAH" "CUCI GAMBAR MURAH" "CUCI GAMBAR MURAH" Cuci gambar macam polaroid style !! fuyooooo ! trend gila uols !! HAI SEMUA ... DAH CUCI GAMBAR RAYA KORANG SEMUA KA ???? kalau belom meh sini pm saya ... harga murah murah ja tau... takkan nak biar memori phone penuh dgn gambar kan ??? nanti phone masuk air kan dah hilang semua memori indah tu ... :D :D Kenangan tu akan lebih indah jika digambarkan didalam sekeping gambar <3 <3 xrugi pun korang cuci bleh masuk dlm album..bleh framekan ..kan memori indah tu..hihi Boleh request nak letak pic tau ..boleh letak pic family,gambar selfie , idola,artis kesayangan dan byk lagi pon bleh tau ... Jom cuci gambar dengan kami !! di jamin murah tau!! ... Berminat boleh PM okey kita bg harga ^_^ HAMPA BOLEH MELAWAT IG KAMI ... ------> @banner_bantingjuru


Pilihan Urus Janji

Pos atau Penghantaran


Orang lain juga melihat

[REDUCED] READY STOCK EXO THE WAR ALBUM UNSEALED

[REDUCED] READY STOCK EXO THE WAR ALBUM UNSEALED

RM657

EXO THE WAR ALBUM REGULAR A

EXO THE WAR ALBUM REGULAR A

RM753

[WTS] NCT Dream THE FIRST Album

[WTS] NCT Dream THE FIRST Album

RM2548

100 pcs Jimin // PROMO free album

100 pcs Jimin // PROMO free album

RM453