Polaroid Photo BTS(PREORDER)
Polaroid Photo BTS(PREORDER)
Polaroid Photo BTS(PREORDER)
Polaroid Photo BTS(PREORDER)
Polaroid Photo BTS(PREORDER)

Kongsi Dengan Rakan-rakan

"CUCI GAMBAR MURAH" "CUCI GAMBAR MURAH" "CUCI GAMBAR MURAH" Cuci gambar macam polaroid style !! fuyooooo ! trend gila uols !! HAI SEMUA ... DAH CUCI GAMBAR RAYA KORANG SEMUA KA ???? kalau belom meh sini pm saya ... harga murah murah ja tau... takkan nak biar memori phone penuh dgn gambar kan ??? nanti phone masuk air kan dah hilang semua memori indah tu ... :D :D Kenangan tu akan lebih indah jika digambarkan didalam sekeping gambar <3 <3 xrugi pun korang cuci bleh masuk dlm album..bleh framekan ..kan memori indah tu..hihi Boleh request nak letak pic tau ..boleh letak pic family,gambar selfie , idola,artis kesayangan dan byk lagi pon bleh tau ... Jom cuci gambar dengan kami !! di jamin murah tau!! ... Berminat boleh PM okey kita bg harga ^_^ HAMPA BOLEH MELAWAT IG KAMI ... ------> @banner_bantingjuru


Pilihan Urus Janji

Pos atau Penghantaran


Orang lain juga melihat

Photocard holder (blue)

Photocard holder (blue)

RM206

[WTT] TWICE Nayeon Twicetagram Sticker

[WTT] TWICE Nayeon Twicetagram Sticker

RM02

HELP PROTECT BUYERS' RIGHTS

HELP PROTECT BUYERS' RIGHTS

RM0.2020

(WTB/LF) BTS SG 2018 DIARY

(WTB/LF) BTS SG 2018 DIARY

RM00