Kongsi Senarai Ini

Komen Awam

    Polish Master AKA Master Key for all car body problem

    icon

    3 months ago oleh bukhary93

    icon

    RM60

    icon

    2 Suka

    icon

    Baru

    icon

    TAHUKAH ANDA KINI ADA FORMULA TERBARU YANG MAMPU KILATKAN KEMBALI KERETA YG DAH BERUSIA BELASAN TAHUN? KINI TELAH TERBUKTI . Kereta wira sudah '15 TAHUN', cat sudah mati berjaya dikilatkan siap ada effect cermin lagi pada body. Kesan seawal sapuan pertama - Mr Hon, Sandakan. . TAK PERCAYA? TENGOK VIDEO DIBAWAH SAMPAI HABIS ! . Malah formula terbaru ini memberikan kesan SMOOTH pada body yg akan membuatkan kilatnya TAHAN LAMA hingga setahun ! . Calar2 pun boleh hilang seperti gambar2 dibawah ! . “Jimat wang, jimat tenaga” . ==================== KERETA ADA MASALAH2 NI ? ==================== . 🔥Cat kereta nampak kusam dan pudar 🔥Kilat hasil polish lain tak tahan lama 🔥Permukaan body kereta tak smooth dengan polish biasa 🔥Kekotoran debu cepat melekat kembali dgn polish lain 🔥Permukaan body tidak kalis air dan kekotoran mudah melekat balik 🔥Permukaan lampu kereta kekuningan dan malap 🔥Kereta ada calar calar dan sagat dengan kereta lain 🔥permukaan tak tahan panas bila selalu berjemur 🔥Cat kereta rosak guna polish lain . ==================== KAMI AKAN BANTU ANDA ! ==================== . Sudah terbukti keberkesananya dan kelainannya dari polish2 biasa. . Alhamdulillah produk ni telah dipercayai dan terjual beribu2 unit, serta mendapat beratus2 testimoni dan 99% pengguna berpuas hati. . Berdaftar bersama SSM dan TRUSTED SELLER. . klik link wasap dibawah: http://www.wasap.my/60194325019 . . ==================== TESTIMONI MANA YA? ==================== . Anda boleh scroll video2 dan gambar2 dibawah. Kalau masih tak cukup, kita bincang dalam wasap untuk testimoni2 yg lebih PROVEN. . klik utk video EFFECT DAUN KELADI (kalis air) ---> https://www.facebook.com/alapolishmaster/videos/133753377148131/ . . ==================== CARA PAKAI MUDAH KE??? ==================== . MUDAH JE Cuci kereta dulu kasi bersih cun melecun. Lap lap je tak perlu tunggu kering dan terus kilat. Semua masalah SETTLE. Buat kat rumah je. Jimat masa jimat duit. Cuma JANGAN polish ketika permukaan panas dan terkena sinaran matahari. Elakkan terkena air selepas 1 jam polish kereta. . . ==================== KELEBIHAN POLISH MASTER DGN FORMULA TERBARU ==================== . ✅ Meningkatkan tempoh hayat cat kereta dengan lapisan perlindungan. ✅ Mengilatkan cat kereta yang dah kusam dan pudar. ✅ Kilat tahan lama dengan effect smooth pada body. ✅ Kekotoran susah melekat kesan dari licin pada body. ✅ Kekotoran mudah hilang apabila disimbah dengan air. ✅ Effect cermin terhasil selepas diusap dengan Polish Master. ✅ Menghilangkan kesan minyak tar dan kesan titisan cat. ✅ Menjadikan permukaan body kalis air seperti ‘daun keladi’. ✅ Menaikkan seri warna cat yang telah lama mati ditelan usia. ✅ Membuang kekuningan pada lampu dan mencerahkan cahaya. ✅ Menghapuskan calar, bintik hitam dan watermark pada body kereta. ✅ Menghilangkan kesan stiker yang tertinggal. ✅ Tempoh kilat sehingga 1 tahun. ✅ 1 botol lebih cukup untuk fullbody MPV. . . ==================== BERMINAT NAK TEST POWER? ==================== . Alhamdulillah stok dah tak banyak... Jadi ALA nak kasi diskaun 40% untuk 27 TERAWAL !!! ALA nak kasi freegift sekali. . Tapi sebelum tu, promosi tu hanya untuk yang wasap sahaja ye :) . Ingin whatsapp tanpa perlu save nombor dan terus ke aplikasi whatsapp anda? . Klik http://www.wasap.my/60194325019 Klik http://www.wasap.my/60194325019 Klik http://www.wasap.my/60194325019 Dan taip ‘KILAT’ . Tapi jangan terlalu gembira sebab PROMOSI akan tamat pada bila-bila masa dan TERHAD !! . TAG rakan atau kenalan anda yang mempunyai masalah seperti di atas dan dapatkan DISKAUN. . “Ingat ALA, Ingat Polish” . #alapolishmaster

    Dapatkan Ini

    icon

    Perjumpaan

    icon

    Ipoh

    Ipoh

    icon

    Pos & Penghantaran

    Free postage

    Temui Penjual

    bukhary93
    bukhary93
    isGplusVerifiedisEmailVerified
    • positiveReviewsCount0
    • neutralReviewsCount0
    • negativeReviewsCount0

    ANDA MUNGKIN JUGA SUKA