POUCH Portable Baby Bed
POUCH Portable Baby Bed
POUCH Portable Baby Bed
POUCH Portable Baby Bed
POUCH Portable Baby Bed

POUCH Portable Baby Bed

Baru
RM499
Seri Kembangan, Malaysia

Kongsi Dengan Rakan-rakan

▶POUCH FORDABLE BABY COTS◀ . NEW DESIGN boleh jadi side baby crib tau😍😍😍 . Jadi ibu ayah xyah risau lg kena bangun jenguk baby, now baby dh boleh tidur sebelah ibu je. . Jangan xtau ada bahayanya baby tido di tengah2 ibu dN ayah tau. Sebaik di letakan di sisi ibu dgn ruang nya tersendiri. Kadang2 ibu beranak kecik ni letih tau, ada je kes terhimpit anak tengah tido, nauzubillah minzalikk. . Kita ada 3 pilihan colour :- merah, biru dan purple😍😍 . Wahhhh cantik sgt baby cots ni. Sesuai utk travel mahupun guna di rumah. Jgn tatau baby cots ni boleh jadi baby swing / baby rocker tau . Nak buka tutup pun senang . Hanya perlu tarik tali di tgh cots dh boleh tutup. . Promo now free postage, free travel bag 😍😍😍 . 🌈One-button folded makes it easy for mom to enjoy an easy-going trip. 🌈Can be used as a bassinet, as well as a baby cot. 🌈Can be used as rocker function . 🌈FREE travel bag . . Material: aluminium alloy frame and peach skin fabrics Dimension: 93cm*60cm*70cm . . NORMAL PRICE RM699 Our PROMO PRICE NOW RM4xx only (SAH UNTUK LIMITED TIME SHJ) . Jum whatsup yea . ========== HOW TO ORDER♥? ========== . Call/Whatsapp +6016-9963225 Call/Whatsapp +6016-9963225 Call/Whatsapp +6016-9963225 . Tak mau beli online? Ayuh ke kedai kami🤗🤗 . Jom walk in👇🏻👇🏻👇🏻 . No.61-A, 1st Floor Jalan LP 1A/2 Taman lestari perdana 43300 seri kembangan selangor . Lokasi Depan Jusco Equine sebelah Klinik Fadzliana,Tingkat 1 . . . #pouch #pouchbaby #pouchbabycradle #pouchbabycot #pouchbabycrib #pouchgermany #pouchmurahmalaysia #pouchmalaysia #travelcot #travelbabycot #babycradle #babycradlemalaysia #babycotmurah #3in1babycot #travelbabycotmurah #sidebabycot #pouchbabycradlemurah


Orang lain juga melihat

Baby Cot Ikea Hensvik & Tilam Vyssa Slappna

Baby Cot Ikea Hensvik & Tilam Vyssa Slappna

RM3501

MINI EASYWALKER BUGGY

MINI EASYWALKER BUGGY

RM8001

Maclaren Quest Apple Pink

Maclaren Quest Apple Pink

RM2801