Kongsi Senarai Ini

Komen Awam

Pre Order Masterpump Original OEM Brand Nissin (Ada certificate original OEM )

icon

8 months ago oleh joe_motorspareparts

icon

RM700

icon

0 Suka

icon

Baru

icon

Bab masterpump ni.. Selera customer ni mcm2..πŸ€”πŸ€” - ade yg suka standard lever je - ade yg suka kan masterpump brembo, brand lain x nak - ade yg Risau Nk pakai brembo.. Kalo pakai brand adelin, frando, jcgk ke Akcnd hati tu rasa lebih tenang - Ada yg nak masterpump branded tapi sebelah clutch nak yg pakai cable.. Xnak pakai hidraulik - Ada rider yg Masih x berapa yakin dgn brand2 sperti frando, adelin, jcgk n Akcnd.. Kalo nissin ok - ade yg xmmpu nak beli masterpump Original.. Dpt pakai yg copy dh alhamdulillah Itu adalah cabaran Bg seller.. 😟 & sy ambil positif perkara ni dgn membuka pre order (anytime) pada yg nak memiliki Masterpump Original OEM brand Nissin (Ada certificate original OEM ) πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ€— Masterpump Original OEM Brand Nissin (Ada certificate) no ade 5 jenis:- πŸ‘‰ harga Dari rm700-770 πŸ‘‰ utk detail blh tengok pada gambar πŸ‘‰ Express pre order item.. 10hari barang smpai πŸ•Έ Cod area Larkin perdana jb πŸ•Έ Pos blh diuruskn Berminat blh pm fb/wassup 0182109554 joe Nak senang klik link Wassup ni πŸ‘‡ πŸ‘‡ πŸ‘‡ www.wasap.my/60182109554 Tq

Dapatkan Ini

icon

Pos & Penghantaran

Temui Penjual

joe_motorspareparts
joe_motorspareparts
isFacebookVerified
Maklumbalas
  • 0
  • 0
  • 0

ANDA MUNGKIN JUGA SUKA