Kongsi Senarai Ini

Komen Awam

Pre Order Masterpump Original OEM brand Nissin (Ada certificate original OEM )

icon

2 months ago oleh joe_sparepartsmotor

icon

RM770

icon

3 Suka

icon

Baru

icon

Bab masterpump ni.. Selera customer ni mcm2..๐Ÿค”๐Ÿค” - ade yg suka standard lever je - ade yg suka kan masterpump brembo, brand lain x nak - ade yg Risau Nk pakai brembo.. Kalo pakai brand adelin, frando, jcgk ke Akcnd hati tu rasa lebih tenang - Ada yg nak masterpump branded tapi sebelah clutch nak yg pakai cable.. Xnak pakai hidraulik - Ada rider yg Masih x berapa yakin dgn brand2 sperti frando, adelin, jcgk n Akcnd.. Kalo nissin ok - ade yg xmmpu nak beli masterpump Original.. Dpt pakai yg copy dh alhamdulillah Itu adalah cabaran Bg seller.. ๐Ÿ˜Ÿ & sy ambil positif perkara ni dgn membuka pre order (anytime) pada yg nak memiliki Masterpump Original OEM brand Nissin (Ada certificate original OEM ) ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿค— Masterpump Original OEM Brand Nissin (Ada certificate) no ade 5 jenis:- ๐Ÿ‘‰ harga Dari rm700-770 ๐Ÿ‘‰ utk detail blh tengok pada gambar ๐Ÿ‘‰ Express pre order item.. 10hari barang smpai ๐Ÿ•ธ Cod area Larkin perdana jb ๐Ÿ•ธ Pos blh diuruskn Berminat blh pm fb/wassup 0182109554 joe Nak senang klik link Wassup ni ๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ‘‡ www.wasap.my/60182109554 Tq

Dapatkan Ini

icon

Perjumpaan

icon

Menara Optometry Larkin Perdana

Larkin perdana jb

icon

Pos & Penghantaran

Temui Penjual

joe_sparepartsmotor
joe_sparepartsmotor
isFacebookVerified
  • positiveReviewsCount0
  • neutralReviewsCount0
  • negativeReviewsCount0

ANDA MUNGKIN JUGA SUKA