Preloved Emas 916 Gold 916
Preloved Emas 916 Gold 916
Preloved Emas 916 Gold 916
Preloved Emas 916 Gold 916

Preloved Emas 916 Gold 916

Telah digunakan
RM2,650
Ampang, Malaysia

Kongsi Dengan Rakan-rakan

Preloved item. As seen on pictures. Not for fussy buyer🤕 Price rm175/gram Weight 15.14g Pm for more info Urgent sale ☺️ "Beli emas tak rugi" kalau rasa mahal sila beli kat kedai😅huhu . Sesuai untuk tgn biasa pakai bracelet 16.5 cm ke bawah sbb rantai tgn bola ni, makan space sbb biji2 tu kan besar👆🏼👆🏼👆🏼 Minor defect second pict, kalau beli baru pun leh kemek sikit sbb kosong kan dalam, tapi jarang2 la sbb bukan senang nak kemek, ni mmg stok kepit pintu la huhu


Orang lain juga melihat

Sheaffer Pen

Sheaffer Pen

RM651

Shoes Louis Vuitton
High Cut
Premium Quality
Preoder
Unisex
Wasap 0187749269

Shoes Louis Vuitton High Cut Premium Quality Preoder Unisex Wasap 0187749269

RM00

100%Authentic GUCCI Belt

100%Authentic GUCCI Belt

RM1,00043

Genuine COACH New York - Key Chain

Genuine COACH New York - Key Chain

RM1307