Preloved Emas 916 Gold 916
Preloved Emas 916 Gold 916
Preloved Emas 916 Gold 916
Preloved Emas 916 Gold 916

Preloved Emas 916 Gold 916

Telah digunakan
RM2,650
Ampang, Malaysia

Kongsi Dengan Rakan-rakan

Preloved item. As seen on pictures. Not for fussy buyer🤕 Price rm175/gram Weight 15.14g Pm for more info Urgent sale ☺️ "Beli emas tak rugi" kalau rasa mahal sila beli kat kedai😅huhu . Sesuai untuk tgn biasa pakai bracelet 16.5 cm ke bawah sbb rantai tgn bola ni, makan space sbb biji2 tu kan besar👆🏼👆🏼👆🏼 Minor defect second pict, kalau beli baru pun leh kemek sikit sbb kosong kan dalam, tapi jarang2 la sbb bukan senang nak kemek, ni mmg stok kepit pintu la huhu


Orang lain juga melihat

Dearest Grace Bracelet

Dearest Grace Bracelet

RM18014

Ray Ban to let go

Ray Ban to let go

RM2502

Starbucks lanyard and  card holder

Starbucks lanyard and card holder

RM503