Share This Listing

Public Comments

Preloved Noxxa Pressure Cooker

icon

1 month ago by sammie1221

icon

RM500

icon

10 Likes

icon

Used

icon

💥PERBEZAAN PERIUK NOXXA vs PERIUK LAIN💥 Ramai yang tanya, apa beza periuk tekanan yang kat la***a, kedai letrik luar dengan periuk noxxa.. Memang tak sama,Ada banyak bezanya.. Sebab tu ramai yang dah terbeli kat luar tu tetiba tanya kita resepi.. Tapi bila buat tak jadi macam yang periuk noxxa buat.. Just hari ni nak share perbezaan periuk ajaib noxxa dgn brand lain tu.. Kelebihan Pressure Cooker Noxxa berbanding pressure cooker brand lain. 🌶Size periuk yang lebih besar 8 liter. Boleh masak sehingga 14 pot nasi. 🌶 Boleh masak 3 ekor ayam atau 3kg daging. 🌶 Ada fungsi STIR FRY yang pressure cooker lain tiada. Boleh menggoreng semua jenis masakan.. 🌶 Ada fungsi Delay Timer yang boleh set nak start masak pukul berapa tuk menu done on time sementara kita kruh2 berdengkor😊 🌶 warranty 1 tahun. jika spare part lain rosak jugak boleh beli dari kami. Jaminan spare part dijual sehingga 10 tahun. 🌶boleh beli inner pot periuk secara berasingan. Kalau ada lebih inner port. Bolehlah masak pelbagai jenis masakan secara terterusan. Tak perlu tunggu inner pot atau periuk sejuk. Memang owsem kan… 😄 Used : 8/10 Function : 10/10

Noxxa

Cookers & Toasters

0.0 months

Getting This

icon

Mailing & Delivery

FOC

Meet The Seller

sammie1221
sammie1221
isEmailVerified
Reviews

YOU MAY ALSO LIKE