Share This Listing

Public Comments

Produa Kelisa clock, handfree

icon

1 month ago by shahli

icon

RM45

icon

2 Likes

icon

Used

icon

Tak tahu la apa nama orang panggil benda ni. Tapi dia duduk dalam kereta Produa Kelisa pada bahagian dashbord. Fungsi dia sebagai jam dan juga handfree. Masih berfungsi lagi ni. Dulu buka sebab kat ruang tu ganti dengan boost meter dan entah apa benda meter lagi. Yelah. Kereta dah memang setting untuk kelajuan, jadi mana ada masa nak tengok jam sama guna handfree lagi dah.

Getting This

icon

Mailing & Delivery

RM10

Meet The Seller

shahli
shahli
isEmailVerified
Reviews
kamtzmseller yang bagus,fast response,item di bungkus de...read more
3 days ago
5.0
liqssGreat seller to deal with! Prompt delivery! Pleasa...read more
5 months ago
0.0
cha089Great seller to deal with! Speedy replies ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป...read more
10 months ago
0.0

YOU MAY ALSO LIKE