Promo Extended
Promo Extended
Promo Extended

Kongsi Dengan Rakan-rakan

Tak sangka tempahan yg diterima semenjak start promo #freepostage ni order masuk bertalu2 sampai x menang tgn. Tak pernah2 sampai tgh malam pun org masih wasap order dan transfer payment semata2 taknak melepas offer yg jarang2 kami buat ni. . Memandangkan sambutan yg diterima di luar jangkaan, saya lanjutkan lagi promo hingga ke tarikh yg special iaitu 15hb JUNE 2017 which is my birthday..yeayy!! Lepastu kami close order sbb nak raya. So jgn pikir2 lagi dah, whatsapp je 012 6308116 pilih design mana korang nak and tunggu je frame sampai depan rumah okay! . #CreativeArteast #copyrightCA #promosiraya #aidilfitrisale #freepostage #freedelivery #kufimurah #framekhat #comboset #islamicdeco


Orang lain juga melihat

📣 Announcement  📣

📣 Announcement 📣

RM01

Authentic Victoria's Secret Passport Holder

Authentic Victoria's Secret Passport Holder

RM792

Like This Pic If Ure Keen To Swap

Like This Pic If Ure Keen To Swap

RM083

MARIO BADESCU PRICE LIST

MARIO BADESCU PRICE LIST

RM09