Kongsi Senarai Ini

Komen Awam

Promo Pengenalan Kursus HANDS ON Food and Beverage (F&B) Secara Percuma!!!

icon

8 months ago oleh irwan_ibrahim

icon

RM1

icon

5 Suka

icon

Baru

icon

Percuma Percuma Percuma Mereciksss Gebu Gebassss U Ollls Promo Pengenalan Kursus Food and Beverage (F&B) Secara Percuma!!! Hands On Kursus F&B Biasanya bile sebut kursus2 ni, orang fikir macam2 kan; ''Tak mau pegilah kursus tu... bosannn ''alamakkk kursus lagi?? ok ke ataupunn indah khabar dari rupa? hadoiiiii, tak kuase u olllssssss ''ishhh, malaslah pegi kursus tu. MAHALLLL!! ******* okay korangg.. kami faham situasi anda semua. sebab tu, kursus hands on frozen food and beverage ni kami buat secara intensive. REAL. Belajar sampai pandai buat dan bole niaga jana DUITTTTT u ollllssssss. kannn ekonomi sekarang kena pandai jana duitttttt. anda belajar cara2 untuk buat dari awal sampai finished products. anda akan tauuu camne nak buat karipap, samosa, popia, dan banyakkkkkk lagi menu top sales di pasaran. bukan tu je... anda akan tau cmne nak buat sampai jadik menu2 tu untuk dibuat packaging secara komersil. yes packagekan makanan2 dan minuman as FROZEN FOOD yang tahan lama, berkualiti dan boleh buat jenama sendiri kann ala2 jadik founders gitttewwwww. hihihi. anda juga boleh tau secrets dan real proven cara2 camne nak dapat pensijilan HALAL dari Jakim dan pengiktirafan lain. ye lah kan... kata nak tembussss pasaran hyper markets. mestilah kena ada semuaa tu u ollllsss.. ok lah, apa2 wassap sy u olllss/ 016 950 7079 016 950 7079 016 950 7079 percuma percuma percuma mereciksss gebu gebassss u ollls promo pengenalan percuma!!!

Dapatkan Ini

Temui Penjual

irwan_ibrahim
irwan_ibrahim
isEmailVerified
Maklumbalas
  • 0
  • 0
  • 0

ANDA MUNGKIN JUGA SUKA