Kongsi Senarai Ini

Komen Awam

Ps Vita 2k henkaku ps vita jailbreak pspvita psvita

icon

2 months ago oleh kangkun

icon

RM599

icon

16 Suka

icon

Sudah digunakan

icon

Untuk setiap pembelian barangan bernilai tinggi, kami menggalakkan pengguna untuk berjumpa dengan pembeli di tempat yang selamat bagi memeriksa pembelian barangan tersebut - Admin Carousell

icon

psvita 2k slim model ni jenis lipis dan ringan warna black pink rare untuk di jual saya dah siap jailbreak tak perlu pergi kedai untuk jailbreak boleh main download game tak perlu beli beratus2 harga game, dia cuma terus download je condition 8/10 cantik lg calar pun di screen protector analog kanan sensetif sikit tapi ok je sebab kebanyakan game tak pakai analog kanan kalau nak repair analog baru rm30 saya bg sekali 1.pouch bag 2.memory card 16gb boleh request nak game apa nanti saya isi kan boleh muat dalam 6-7 game 3.charger takde sebab model ni boleh pakai charger fon 4.kotak jika berminat boleh cod di lrt jelatek dan dato keramat Price: RM 599

PlayStation

Dapatkan Ini

icon

Perjumpaan

area KL

Temui Penjual

kangkun
kangkun
isFacebookVerifiedisEmailVerified
Maklumbalas
  • 2
  • 0
  • 0

ANDA MUNGKIN JUGA SUKA