Radio Myvi 1.3
Radio Myvi 1.3
Radio Myvi 1.3
Radio Myvi 1.3
Radio Myvi 1.3

Kongsi Dengan Rakan-rakan

__ Radio myvi model 1.3,1.0 used -radio dlm keadaan cemerlang luar dalam -cd boleh pkai tp kena tggal cd dlm tu,klu tak ada bnyi krek krekk -radio boleh guna,tp kdng2 ada terdengar bnyi macam short elektrik tkthu sbb pe. -install tak perlu wayering bagai.. Just plug n play ( rujuk tutorial kat youtube ) __ Klu ada hajat nk jual kreta n kreta anda skang pkai screen radio better tkar yg ni bg kat kedai radio standard,player screen jual asing.. Masyukkkk 😁 __ Jual murah2 shaja sbb clearkan stor RM 40,dapat smua mcm dlm pic __ Berminat boleh add wc. ☎️ achikakashah59


Orang lain juga melihat

Ubat Tayar Pancit - emergency TYRE WELD

Ubat Tayar Pancit - emergency TYRE WELD

RM161

mini copper exhaust

mini copper exhaust

RM4000

sub woofer. amplifier 4 way, speaker brand horizon

sub woofer. amplifier 4 way, speaker brand horizon

RM7002

turbo timer HKS

turbo timer HKS

RM701