Radio Myvi 1.3
Radio Myvi 1.3
Radio Myvi 1.3
Radio Myvi 1.3
Radio Myvi 1.3

Kongsi Dengan Rakan-rakan

__ Radio myvi model 1.3,1.0 used -radio dlm keadaan cemerlang luar dalam -cd boleh pkai tp kena tggal cd dlm tu,klu tak ada bnyi krek krekk -radio boleh guna,tp kdng2 ada terdengar bnyi macam short elektrik tkthu sbb pe. -install tak perlu wayering bagai.. Just plug n play ( rujuk tutorial kat youtube ) __ Klu ada hajat nk jual kreta n kreta anda skang pkai screen radio better tkar yg ni bg kat kedai radio standard,player screen jual asing.. Masyukkkk 😁 __ Jual murah2 shaja sbb clearkan stor RM 40,dapat smua mcm dlm pic __ Berminat boleh add wc. ☎️ achikakashah59


Orang lain juga melihat

Police Speed Trap Car Radar Detector Warning System Avoid Saman! No More Speeding Tickets!

Police Speed Trap Car Radar Detector Warning System Avoid Saman! No More Speeding Tickets!

RM150411

Service Installation LED for Car & Motor

Service Installation LED for Car & Motor

RM9.995

Doortrim Wira Grey Thn 2k

Doortrim Wira Grey Thn 2k

RM2502

Captain America Door Welcome Light Shadow Light Logo Light

Captain America Door Welcome Light Shadow Light Logo Light

RM24.996