Radio Myvi 1.3
Radio Myvi 1.3
Radio Myvi 1.3
Radio Myvi 1.3
Radio Myvi 1.3

Kongsi Dengan Rakan-rakan

__ Radio myvi model 1.3,1.0 used -radio dlm keadaan cemerlang luar dalam -cd boleh pkai tp kena tggal cd dlm tu,klu tak ada bnyi krek krekk -radio boleh guna,tp kdng2 ada terdengar bnyi macam short elektrik tkthu sbb pe. -install tak perlu wayering bagai.. Just plug n play ( rujuk tutorial kat youtube ) __ Klu ada hajat nk jual kreta n kreta anda skang pkai screen radio better tkar yg ni bg kat kedai radio standard,player screen jual asing.. Masyukkkk 😁 __ Jual murah2 shaja sbb clearkan stor RM 40,dapat smua mcm dlm pic __ Berminat boleh add wc. ☎️ achikakashah59


Orang lain juga melihat

Voltage Stabilizer

Voltage Stabilizer

RM402

Memory Foam Neck Car Pillow

Memory Foam Neck Car Pillow

RM3928

Car Travel Rest Ultimate Travel Pillow

Car Travel Rest Ultimate Travel Pillow

RM3511

TSR Jforce 3 Red

TSR Jforce 3 Red

RM3202