Kongsi Senarai Ini

Komen Awam

Buai Lipat

icon

11 months ago oleh babymamaclever

icon

RM109

icon

17 Suka

icon

Baru

icon

Dalam Lain-lain

icon

HARGA TETAP Kelebihan buai lipat:- -special nye buai ni ade sendi bole lipat, sng kalau nak buh dlm bonet anta pi umah pengasuh, sng nak simpan bila ank dh bsr, sng nak usung bila travel jauh2. -tang mana boleh lipat? tengok sendiri dlm gamba, dah tunjuk ngan anak panah. -kemasan cat epoxy putih -besi tebal, xde adegan buai patah lagi dah -stabil dan kukuh -boleh menampung berat hingga 20kg -suka hati nak pakai sampai anak umo brapa, asalkan berat anak tak lebih 20kg In the box: -Rangka Buai warna putih -1 spring -Hanger -4 tayar -1 tali safety warna oren PERINGATAN: 1 spring hanya dapat menampung berat hingga 5kg, sila tambah bilangan spring bila berat bayi melebihi 5kg cara beli: 1) datang kedai di sg buaya rawang waze/google map: baby mama clever 2) beli di website www.babymamaclever.com 3) pertanyaan bole wasap www.wasap.my/60139181385

Dapatkan Ini

icon

Perjumpaan

12pm-7pm daily except friday (close)

icon

Pos & Penghantaran

Semenanjung Malaysia: RM16 Sabah & Swak: RM55

Temui Penjual

babymamaclever
babymamaclever
isGplusVerifiedisEmailVerified
  • positiveReviewsCount0
  • neutralReviewsCount0
  • negativeReviewsCount0

ANDA MUNGKIN JUGA SUKA