Rangka Buai
Rangka Buai
Rangka Buai
Rangka Buai
Rangka Buai
Rangka Buai

Kongsi Dengan Rakan-rakan

Buai Lipat (cat putih) -special nye buai ni ade sendi bole lipat, sng kalau nak buh dlm bonet anta pi umah pengasuh, sng nak simpan bila ank dh bsr, sng nak usung bila travel jauh2. -tang mana boleh lipat? tengok sendiri dlm gamba, dah tunjuk ngan anak panah. -kemasan cat epoxy putih -besi tebal, xde adegan buai patah lagi dah -stabil dan kukuh -boleh menampung berat hingga 20kg -suka hati nak pakai sampai anak umo brapa, asalkan berat anak tak lebih 20kg In the box: -Rangka Buai warna putih -1 spring -Hanger -4 tayar -1 tali safety warna oren cara beli: 1) self collect at no 37, jln angsana 1, taman idaman, 48200 serendah. wasap dl sblom dtg 2)by pos skynet: wasap utk order wasap no: 0139181385 wasap link http://www.wasap.my/60139181385 like fb: www.facebook.com/babymamaclever


Pilihan Urus Janji

Pos atau Penghantaran

RM25 postage


Orang lain juga melihat

USED BABY BEANBAG

USED BABY BEANBAG

RM7919

Tommee Tippee brush & comb set

Tommee Tippee brush & comb set

RM1018

ORI Ergobaby 360 LIKE NEW Baby Carrier

ORI Ergobaby 360 LIKE NEW Baby Carrier

RM3907

Unused Trunki - Unicorn

Unused Trunki - Unicorn

RM10010