Share This Listing

Public Comments

[READY STOCK] Official Payung TOYOTA Automatic Umbrella. FREE POSTAGE & GIFT

icon

2 months ago by umbrilliant.online

icon

RM42

icon

3 Likes

icon

New

icon

“Apa ciri-ciri kelebihan yang anda cari jika ingin membeli payung??” . Pastinya yang kecik molek dan boleh dilipat. Muat letak bawah seat kereta, atau dalam beg. Tapi bila buka, luas dan muat 2-3 orang. Ada ke payung macam tu? . Nak juga yang mudah dan senang untuk buka. Kalau boleh nak yang ada button, sekali tekan zupppp terbuka dan sekali tekan zapppp tertutup. Terus masuk beg. Ada ke payung macam tu?? . Beli payung biasa-biasa ni sekejap je tahan. Tak sampai 2, 3 bulan dah koyak sana sini, dah patah sana sini. Sedih!. . Kan best kalau ada payung yang tahan lasak, tahan patah, tahan koyak dan segala macam tahan lah. Ada ke payung macam tu? . Ha....Mujurlah...kita ada jual tauuuu.. Tengok video kat bawah ni. Senang dan mudah digunakan. https://www.youtube.com/watch?v=Ps0PFWVF9qU . Cepat-cepat dapatkan harga promo sempena musim hujan ni! . Kami ada banyak lagi payung jenama kereta.. Mercedes benz, Bmw, Audi, Honda, Volkswagen, Perodua, Proton, Toyota, Nissan, Kia, Ford dan Mazda. SEMUA READY STOCK, FREE POSTAGE & FREE MYSTERY GIFT!

Getting This

icon

Mailing & Delivery

Free delivery by Poslaju. Postage on the next day order. Received on 1-2 days.

Meet The Seller

umbrilliant.online
umbrilliant.online
isEmailVerified
Reviews

YOU MAY ALSO LIKE