Kongsi Senarai Ini

Komen Awam

    Rm200 Sahaja Video Kahwin

    icon

    6 months ago oleh mushoot

    icon

    RM200

    icon

    6 Suka

    icon

    Baru

    icon

    Dalam Kamera

    icon

    Video kahwin hanya rm200? Biar betul?!! Harga mmg rm200 siap editing sekali. Kenapa murah sangat? Sebab ni first time saya baru nak berjinak-jinak buat wedding video. Jangan salah faham, saya mmg di dalam background design dan creative bertahun-tahun dah. Saya mmg tau nak ambil gambar cantik dan edit video. Saya charge murah sebab saya nak build up saya punya profile portfolio dulu. Jadi untung lah early clients saya sekarang ni, hanya rm200 je buat masa ni. Lagi satu sebab kenapa murah? Sebab saya tak pakai dslr, saya hanya pakai camera compact sahaja. Panasonic TZ70 with Leica lens, so bukan lah camera cikai sangat pun. Mmg HD. Saya rasa compact camera dah cukup ntuk capture video as long dia HD. Jadi sesiapa nak bantu support dan nak control bajet sesangat boleh contact saya. Thank you

    Dapatkan Ini

    icon

    Perjumpaan

    icon

    The Curve

    icon

    Pos & Penghantaran

    Pos laju rm6

    Temui Penjual

    mushoot
    mushoot
    isEmailVerified
    • positiveReviewsCount0
    • neutralReviewsCount0
    • negativeReviewsCount0

    ANDA MUNGKIN JUGA SUKA