Kongsi Dengan Rakan-rakan

Video kahwin hanya rm200? Biar betul?!! Harga mmg rm200 siap editing sekali. Kenapa murah sangat? Sebab ni first time saya baru nak berjinak-jinak buat wedding video. Jangan salah faham, saya mmg di dalam background design dan creative bertahun-tahun dah. Saya mmg tau nak ambil gambar cantik dan edit video. Saya charge murah sebab saya nak build up saya punya profile portfolio dulu. Jadi untung lah early clients saya sekarang ni, hanya rm200 je buat masa ni. Lagi satu sebab kenapa murah? Sebab saya tak pakai dslr, saya hanya pakai camera compact sahaja. Panasonic TZ70 with Leica lens, so bukan lah camera cikai sangat pun. Mmg HD. Saya rasa compact camera dah cukup ntuk capture video as long dia HD. Jadi sesiapa nak bantu support dan nak control bajet sesangat boleh contact saya. Thank you


Pilihan Urus Janji

Pos atau Penghantaran

Pos laju rm6


Orang lain juga melihat

Zhiyun Smooth Q stabilizer Gimbal

Zhiyun Smooth Q stabilizer Gimbal

RM40026

Canon 1100D

Canon 1100D

RM8507

Sony A7S with Metobones Adapter (Canon )

Sony A7S with Metobones Adapter (Canon )

RM5,50013

SONY A6000

SONY A6000

RM1,7004