Fashion
Home & Living
Mobiles & Electronics
Hobbies & Games
Cars & Property
Jobs & Services
Others

RM199

RM50-RM500/sehari. Kerja kat rumah saje. Part time.

icon

Kuala Lumpur

"TIBA-TIBA JADI KAYA RAYA" TERIMA KASIH FINGO KENAPA FINGO SUPER MUDAH? Tak perlu menjual Tak perlu jumpa prospek Tak perlu hadir meeting Tak perlu beli stok Tak perlu maintain tiap bulan Tak perlu pos barang Tak perlu pandai bercakap Tak perlu keluar dari rumah Asalkan korang pandai copy paste . maka korang boleh menghasilkan pendapatan setiap minggu di fingo terus ke akaun bank korang. org kata.. rezeki tak pernah salah alamat😍, hari2 ada duit extra masuk. Banyak pulak tu!! Kerja bukan susah Mana pon.. copy & paste je😅 ‍‍ ‍‍Sehari boleh dpt 50 puluh - 500 ratus ringt. Boleh ambil setiap minggu. Yg bestnya, income auto terus masuk bank ya.. tengok2 je duit dah masuk😀 ‍‍‍‍ Kalau korang nk tau mcmna cara buat income dengan FINGO... ‍‍ komen "NAK" nanti saya sent details.

Ask your seller for delivery. Stay safe at home.

Listed by jasfingo

Very Responsive

Verified

Check seller profile

Reviews for jasfingo

s.nita

2020 Mar

A very trustworthy and humble buyer. Thank you Mr.Jas