Kongsi Senarai Ini

Komen Awam

RS Taichi Drymaster Prism

icon

11 months ago oleh stonkol

icon

RM750

icon

1 Suka

icon

Baru

icon

Salam.. Jaket motor untuk dijual Brand: RS Taichi Drymaster Prism Model: RSJ 300 Saiz: XL (EU 50) Sizing boleh klik link bawah👇 Warna : Hitam/Silver Kondisi: 10/10 masih bertag .Memang terbaik Sebab jual:Dah beli awal sebelum beli moto(sebagai semangat) tapi last minit request tak approve dari "menteri kewangan".Rasanya nak request Harley Davidson pulak.Sebab tu nak jual sebab jaket tak kene motor. Harga dekat oversea sana: $249.95.convert sendiri. Harga yang nak dijual : RM 750 SAHAJA..!! KERUGIAN SAYA,KEUNTUNGAN ANDA.. Seriously memang ORIGINAL. Pakai 2 kali je: 1.Test masa beli 2. masa nak snap gambar nak jual ni. MASIH BARU BERTAG. Saya tinggi 172cm bahu 103cm(40') pingang 96cm(38') Boleh refer gambar last ☝ untuk tengok baju masa pakai. COD: UITM Puncak perdana @ Stesen minyak Petronas depan Litar Sepang. Lebih detail pasal produk ni: http://pro1.rs-taichi.com/product/RSJ300.html Review mat saleh bagi dalam youtube diorang(RECOMENDED): Tengok dia belek satu2 part baju ni...untuk anda tahu lebih lanjut bagus ke tak jaket ni. 👇 https://youtu.be/-rY6cF37xAU Apa2 hal boleh PM saya..Bila dah serious baru kita wassap. Terima Kasih.

Dapatkan Ini

icon

Perjumpaan

Shah Alam, dekat UITM PUNCAK PERDANA

icon

Pos & Penghantaran

Tambah rm7 pos laju.

Temui Penjual

stonkol
stonkol
isFacebookVerifiedisEmailVerified
  • positiveReviewsCount5
  • neutralReviewsCount0
  • negativeReviewsCount0

ANDA MUNGKIN JUGA SUKA