RS Taichi Drymaster Prism
RS Taichi Drymaster Prism
RS Taichi Drymaster Prism
RS Taichi Drymaster Prism
RS Taichi Drymaster Prism
RS Taichi Drymaster Prism

Kongsi Dengan Rakan-rakan

Salam.. Jaket motor untuk dijual Brand: RS Taichi Drymaster Prism Model: RSJ 300 Saiz: XL (EU 50) Sizing boleh klik link bawah👇 Warna : Hitam/Silver Kondisi: 10/10 masih bertag .Memang terbaik Sebab jual:Dah beli awal sebelum beli moto(sebagai semangat) tapi last minit request tak approve dari "menteri kewangan".Rasanya nak request Harley Davidson pulak.Sebab tu nak jual sebab jaket tak kene motor. Harga dekat oversea sana: $249.95.convert sendiri. Harga yang nak dijual : RM 750 SAHAJA..!! KERUGIAN SAYA,KEUNTUNGAN ANDA.. Seriously memang ORIGINAL. Pakai 2 kali je: 1.Test masa beli 2. masa nak snap gambar nak jual ni. MASIH BARU BERTAG. Saya tinggi 172cm bahu 103cm(40') pingang 96cm(38') Boleh refer gambar last ☝ untuk tengok baju masa pakai. COD: UITM Puncak perdana @ Stesen minyak Petronas depan Litar Sepang. Lebih detail pasal produk ni: http://pro1.rs-taichi.com/product/RSJ300.html Review mat saleh bagi dalam youtube diorang(RECOMENDED): Tengok dia belek satu2 part baju ni...untuk anda tahu lebih lanjut bagus ke tak jaket ni. 👇 https://youtu.be/-rY6cF37xAU Apa2 hal boleh PM saya..Bila dah serious baru kita wassap. Terima Kasih.


Pilihan Urus Janji

Perjumpaan

uitm puncak perdana, Malaysia

Shah Alam, dekat UITM PUNCAK PERDANA

Pos atau Penghantaran

Tambah rm7 pos laju.


Orang lain juga melihat

Grounding cable set

Grounding cable set

RM1002

Tayar & sportrim

Tayar & sportrim

RM5005

BMW series car Remote carbon cover

BMW series car Remote carbon cover

RM1180

tayar terpakai berkualiti kereta dan lori

tayar terpakai berkualiti kereta dan lori

RM401