Sell
Fashion
Home & Living
Mobiles & Electronics
Hobbies & Games
Cars & Property
Jobs & Services
Others

helminazli00

No reviews

RM29

SABUB PERFUME VIRAL

icon

Home Home Home

icon

Mailing · Meetup

icon

New

assalamualaikum semua , kat sini saya nak kongsikan atau lebih senang menjual SABUN PERFUME , dia bukan ada satu jenis sahaja , tapi dia ada bnyk jenis , contoh jenis dia adalah pelbagai pilihan bau yang berlainan . okay so korang nak tau apa yg best dia sabun ni ? *dibuat dari perfume yang mahal *sabun ini mempunyai pelembap *melembutkan kulit *mnggunakan perfume tanpa alcohol so nak tau seterusnya , teruskan membaca . okay skrg pulak orang ii kita tgh beroperasi untuk menyokong produk islam , so ini lah masanya kita nk bantu orang ii islam kita . okay nak tahu harga dia ? okay harga dia hanya RM 29.00 SAHAJA , harga semua mampu milik , knp mahal sbb dia guna perfume yg mahal , rasa beban untuk nak kluar kan RM 29.00 seorang , takyh sush ii korang collect satu family cuba try dulu . pakai dulu sekali insyallah puas hati , untuk sabun ni mmg sangat terhad stock dia , itu hari kami ambil 1000 pcs sabun , dalam masa setngah bulan habis , so sapa cepat dia dapat lah . kalau btol berminat boleh direct pm trus dgn saya , kami tgh restock untuk lagi 3000 pcs , untuk nak jadi agent pon boleh tade mslh boleh direct dgn saya jugak 😄 yg saya lambat respon ke mintk maaf ya

Shipping

Listed by helminazli00

Verified

Check seller profile