Share This Listing

Public Comments

SAMBAL BILIS GARING

icon

1 month ago by aleeyayaa_

icon

RM10

icon

3 Likes

icon

New

icon

*LIMITED STOCK* Stock dah tak banyak uoll 😭 Sambal bilis garing ranggup krupp krupp dengan rasanya yang menepati citarasa tekak melayu .. Bulan puasa semakin tiba memang sesuai sangat sambal bilis menjadi pembuka selera time sahur dan berbuka.. Nak pick up pun boleh guys 🏠 Klik je link kat bawak tu untuk location 😘 www.wasap.my/60183774806/nakordersambalbilisgaring Jauh nak COD ? Jangan risau kita ada by pos ❤ Nak order ? Klik je link kat bawah tu 😘 www.wasap.my/60183774806/nakordersambalbilisgaring #sambalbilisgaring #sambalbilisketagih #sambalsedap

Getting This

icon

Mailing & Delivery

Postage RM8

Meet The Seller

aleeyayaa_
aleeyayaa_
isFacebookVerifiedisEmailVerified
Reviews

YOU MAY ALSO LIKE