Kongsi Senarai Ini

Komen Awam

SCREW CAMBER

icon

11 months ago oleh clover1552000

icon

RM28

icon

12 Suka

icon

Baru

icon

CAMBER adalah sebanyak mana tayar terkangkang keluar atau masuk dipandang dari depan samada dengan menambah screw camber yang boleh adjust.. kalau tengok tayar kereta kangkang semacam tu haa kena buat camber la tu. Nak tau bila kena buat wheel alingment? Kalau kita lepas steering then kereta kita ke kanan or kekiri Tanda-tanda CAMBER ada kemungkinan lari 1) mungkin camber lari semasa langgar lubang yang kuat 2) Kalau nampak tepi tayar tu dah berbulu je. ( tayar dah makan sebelah ) 3) Cuba try pusing steering kekiri dan kekanan semasa kereta kereta berhenti atau selekoh. Kalau rasa tak sama berat, contohnya kekanan lebih berat daripada kekiri, atau steering dah senget sebelah ajerr Fungsi skru camber: -mengurangkan “makan” tayar untuk kereta lowered -memperbetulkan masalah alignment -memudahkan kerja alignment -simple dan alternative yang efektif dibandingkan camber plat -sangat sesuai digunakan diatas jalanraya mahupun di atas trek. Function of camber screw: -reduce tyre wear on lowered vehicle. -correct alignment issue -easy to do alignment -simple yet effectice alternative to expensive chamber plate -great for street use as well as track days HARGA CUMA 1 UNTUK RM 15, 1 SET( 2 BATANG KIRI KANAN ) UNTUK RM28 JER!** HARGA CUMA 1 UNTUK RM 15, 1 SET( 2 BATANG KIRI KANAN ) UNTUK RM28 JER!** HARGA CUMA 1 UNTUK RM 15, 1 SET( 2 BATANG KIRI KANAN ) UNTUK RM28 JER!** **- harga di atas hanya untuk PROTON & PERODUA sahaja. Untuk model kereta lain boleh whatsapp untuk keterangan lanjut tq. Cara pembayaran/Method of payment: -Cash/ online transfer via CIMB/Maybank COD Area: - Damansara sahaja Delivery or postage can be arranged: -free postage for 1 set of 2 pieces *Please contact me if you need any further information* 017680008 firuz ( whatsapp ) 017680008 firuz ( whatsapp ) 017680008 firuz ( whatsapp )

Dapatkan Ini

icon

Perjumpaan

icon

Damansara Town Centre Kuala Lumpur Federal Territory of Kuala Lumpur Malaysia

damansara

icon

Pos & Penghantaran

free postage for 1 set of 2 pieces

Temui Penjual

clover1552000
clover1552000
isFacebookVerifiedisEmailVerified
  • positiveReviewsCount0
  • neutralReviewsCount0
  • negativeReviewsCount0

ANDA MUNGKIN JUGA SUKA