Set Pengurusan Uri
Set Pengurusan Uri
Set Pengurusan Uri

Kongsi Dengan Rakan-rakan

❤️SET ASAS PENGURUSAN URI.❤️ . Kandungan Set:. . 1. Periuk Tanah. 2. Kain Putih. 3. Asam Jawa. 4. Garam. 5. Sarung Tangan latex. . LEBIH TRADISIONAL!. . Kit untuk urus uri terbaik! Lengkap & amat memudahkan si ayah utk menguruskan uri nanti. . Set ni yg paling glemer & FAST MOVING sbb ada periuk tanah. Soalan yg biasa ditanya:- . 1. " Ada tak cara2 bagaimana nak guna kit ni?. . Yes, semuanya dah disediakan utk para ibu bapa especially ibu bapa muda yg xde pengalaman.Dalam kotak ni ada disertakan skali dah cara guna & tanam uri.So, dun worry hokey sayang 😍. . 2. " Periuk tanah tu untuk apa ye? " . Ekceli, pot tu untuk melindungi uri yg ditanam. . Pendek kata, bila dah beli set ni, mak pak takyah nak risau lagi dah. Nak beli sebagai hadiah pun boleh jek. . Berminat? Pm atau whatsapp:- 📲016-3063005 📲016-3063005 📲016-3063005 Atau klik jer link dibawah:- http://www.wasap.my/60163063005/SetUrusUriPeriukTanah . #kiturusuri #setAsasUrusUri #setTanamUri #grandmaSecret #bazarpaknil


Pilihan Urus Janji

Pos atau Penghantaran

Postage RM 8 sm RM 10 ss


Orang lain juga melihat

Baby Playpen

Baby Playpen

RM1704

Mustela No Rinse Cleansing Fluid

Mustela No Rinse Cleansing Fluid

RM355