Set Pengurusan Uri
Set Pengurusan Uri
Set Pengurusan Uri

Kongsi Dengan Rakan-rakan

❤️SET ASAS PENGURUSAN URI.❤️ . Kandungan Set:. . 1. Periuk Tanah. 2. Kain Putih. 3. Asam Jawa. 4. Garam. 5. Sarung Tangan latex. . LEBIH TRADISIONAL!. . Kit untuk urus uri terbaik! Lengkap & amat memudahkan si ayah utk menguruskan uri nanti. . Set ni yg paling glemer & FAST MOVING sbb ada periuk tanah. Soalan yg biasa ditanya:- . 1. " Ada tak cara2 bagaimana nak guna kit ni?. . Yes, semuanya dah disediakan utk para ibu bapa especially ibu bapa muda yg xde pengalaman.Dalam kotak ni ada disertakan skali dah cara guna & tanam uri.So, dun worry hokey sayang 😍. . 2. " Periuk tanah tu untuk apa ye? " . Ekceli, pot tu untuk melindungi uri yg ditanam. . Pendek kata, bila dah beli set ni, mak pak takyah nak risau lagi dah. Nak beli sebagai hadiah pun boleh jek. . Berminat? Pm atau whatsapp:- 📲016-3063005 📲016-3063005 📲016-3063005 Atau klik jer link dibawah:- http://www.wasap.my/60163063005/SetUrusUriPeriukTanah . #kiturusuri #setAsasUrusUri #setTanamUri #grandmaSecret #bazarpaknil


Pilihan Urus Janji

Pos atau Penghantaran

Postage RM 8 sm RM 10 ss


Orang lain juga melihat

Superman Diaper Bag (medium)

Superman Diaper Bag (medium)

RM806

Skiphop chelsea

Skiphop chelsea

RM3004

Dear soft plastic

Dear soft plastic

RM2816

Newborn Baby Kids Walkers Shoes

Newborn Baby Kids Walkers Shoes

RM231