Kongsi Senarai Ini

Komen Awam

    Set Pengurusan Uri

    icon

    8 months ago oleh dzaharah

    icon

    RM39

    icon

    4 Suka

    icon

    Baru

    icon

    Dalam Lain-lain

    icon

    ❤️SET ASAS PENGURUSAN URI.❤️ . Kandungan Set:. . 1. Periuk Tanah. 2. Kain Putih. 3. Asam Jawa. 4. Garam. 5. Sarung Tangan latex. . LEBIH TRADISIONAL!. . Kit untuk urus uri terbaik! Lengkap & amat memudahkan si ayah utk menguruskan uri nanti. . Set ni yg paling glemer & FAST MOVING sbb ada periuk tanah. Soalan yg biasa ditanya:- . 1. " Ada tak cara2 bagaimana nak guna kit ni?. . Yes, semuanya dah disediakan utk para ibu bapa especially ibu bapa muda yg xde pengalaman.Dalam kotak ni ada disertakan skali dah cara guna & tanam uri.So, dun worry hokey sayang 😍. . 2. " Periuk tanah tu untuk apa ye? " . Ekceli, pot tu untuk melindungi uri yg ditanam. . Pendek kata, bila dah beli set ni, mak pak takyah nak risau lagi dah. Nak beli sebagai hadiah pun boleh jek. . Berminat? Pm atau whatsapp:- 📲016-3063005 📲016-3063005 📲016-3063005 Atau klik jer link dibawah:- http://www.wasap.my/60163063005/SetUrusUriPeriukTanah . #kiturusuri #setAsasUrusUri #setTanamUri #grandmaSecret #bazarpaknil

    Dapatkan Ini

    icon

    Shah Alam

    icon

    Pos & Penghantaran

    Postage RM 8 sm RM 10 ss

    Temui Penjual

    dzaharah
    dzaharah
    isFacebookVerified
    • positiveReviewsCount0
    • neutralReviewsCount0
    • negativeReviewsCount0

    ANDA MUNGKIN JUGA SUKA

    Baby Floral Dress

    Baby Floral Dress

    RM80

    Mothercare Lightning Mcqueen

    Mothercare Lightning Mcqueen

    RM156

    Adidas Kids Special Edition - Lightning McQueen 95

    Adidas Kids Special Edition - Lightning McQueen 95

    RM793

    4moms Mamaroo (FREE: JJcole Body Support)

    4moms Mamaroo (FREE: JJcole Body Support)

    RM1,1008