Kongsi Senarai Ini

Komen Awam

side box universal all bikes come with breket

icon

11 months ago oleh rizalshahmohd

icon

RM700

icon

9 Suka

icon

Baru

icon

alright alright alright.. last call last call.. calling for touring mode. mana abam2 kacak tu nak touring blk kg ke, masuk siam ke, masuk singapore ke,awan nano ke, pasti akan shopping sakan kan.. sekali beg x muat bunjut sana ikat bunjut sini ikat.. muto semat tp x rare la main bunjut2 ikat.. mcm sup bunjut tgk😂😂 kita kasi masuk side box 1set siap breket universal ni kat muto abam2 baru la gagah berjalan touring.. capacity 22 litre, 4kg sebelah side byk brg bole sumbat, bahan meterial tahan lasak kalis air, siap kunci lock dua biji nak pasang upah lain kira.. kita kira pm tepi pm whatapps saya no ni 01135109916 happy riding touring mode 1set rm700 pos rm50 cod lrt cheras universal all bikes last dua unit sahaja putih dan carbon pemasangan disediakan upah pomen lain kira pm whatapps saya no ni 01135109916

Dapatkan Ini

icon

Perjumpaan

icon

Kuala Lumpur

Temui Penjual

rizalshahmohd
rizalshahmohd
isFacebookVerified
  • positiveReviewsCount2
  • neutralReviewsCount0
  • negativeReviewsCount0

ANDA MUNGKIN JUGA SUKA