Kongsi Dengan Rakan-rakan

10 sebab power kenapa kena grab : ✅ Mudah - Senangg yakmatt nak basuh. ✅ Saiz tapak tangan - Kecik comei boleh selit dalam henbeg berbanding pam elektrik. ✅ Jimat fulusss - Breastpam takyah cas elektrik dan harga below RM 50! ✅ Tak mudah penyek - Ya, sebab ia silikon, tak mudah rosak, tak caya cuba test, baling dari tingkat 8. Baling kawan punya la. Yang sendiri punya sayang kot 🤓 ✅ Perfek untuk travel - Konfemlah. Semua benda nak angkut kalau boleh kan? Nasib baik pam Femilac saiz tapak tangan jer, jimat sepes (space la) ! 😀 ✅ Selamat - Dibuat dari Quality Food Grade Silicone, BPA Free, bebas toxic, dan FREE penutup @ lid pinkishh yang kiut ittew💕 ✅ Mudah - Guna masa mommy tengah menyusu sebelah, sebelah lagi lekapkan jer pam ni. Atau. Sebelah single pam, sebelah lagi guna pam ni. ✅Memang MUDAH untuk tandem nursing, efisyen untuk kosongkan bres. Bila breast kosong, susu keluar mencurahh lagi lepastuu, yayy! ✅ Buat stok susu - Bukan je guna untuk pam, malahh milk collector. Masa baby tengah menyusu tu, susu sebelah yang menitik-nitik tu collect guna pam ni lah! Lekapp dan biarkann je susu mengalir, memang CEPAT BUAT STOK SUSU & tak membazir. Bestnyaaa💪 ✅ Guna time emergency - Kalauu terlupa bawak brespam mommy sedia ada mommy tu, guna pam ni lah time emergency. Stenbai je dalam enbeg tau. ✅ Dijamin selesa - Pam ni sengaja direka lembut dan selesa untuk mommy comel macam sis ni lahh ;-) . Harga asal RM 47 Harga promo RM 35 + Free cute lid!! . #Femilac #FemilacMilkbooster #FemilacSiliconeBreastPumpMilkCollector!


Pilihan Urus Janji

Pos atau Penghantaran


Orang lain juga melihat

Avent portable thermo bottle warmer

Avent portable thermo bottle warmer

RM601

Thermos sippy cup

Thermos sippy cup

RM503

Anmum Milk brand new

Anmum Milk brand new

RM452

The First Years Portable Booster Seat

The First Years Portable Booster Seat

RM484