SILICON BREAST PUMP & MILK COLLECTOR
SILICON BREAST PUMP & MILK COLLECTOR
SILICON BREAST PUMP & MILK COLLECTOR

Kongsi Dengan Rakan-rakan

10 sebab power kenapa kena grab : ✅ Mudah - Senangg yakmatt nak basuh. ✅ Saiz tapak tangan - Kecik comei boleh selit dalam henbeg berbanding pam elektrik. ✅ Jimat fulusss - Breastpam takyah cas elektrik dan harga below RM 50! ✅ Tak mudah penyek - Ya, sebab ia silikon, tak mudah rosak, tak caya cuba test, baling dari tingkat 8. Baling kawan punya la. Yang sendiri punya sayang kot 🤓 ✅ Perfek untuk travel - Konfemlah. Semua benda nak angkut kalau boleh kan? Nasib baik pam Femilac saiz tapak tangan jer, jimat sepes (space la) ! 😀 ✅ Selamat - Dibuat dari Quality Food Grade Silicone, BPA Free, bebas toxic, dan FREE penutup @ lid pinkishh yang kiut ittew💕 ✅ Mudah - Guna masa mommy tengah menyusu sebelah, sebelah lagi lekapkan jer pam ni. Atau. Sebelah single pam, sebelah lagi guna pam ni. ✅Memang MUDAH untuk tandem nursing, efisyen untuk kosongkan bres. Bila breast kosong, susu keluar mencurahh lagi lepastuu, yayy! ✅ Buat stok susu - Bukan je guna untuk pam, malahh milk collector. Masa baby tengah menyusu tu, susu sebelah yang menitik-nitik tu collect guna pam ni lah! Lekapp dan biarkann je susu mengalir, memang CEPAT BUAT STOK SUSU & tak membazir. Bestnyaaa💪 ✅ Guna time emergency - Kalauu terlupa bawak brespam mommy sedia ada mommy tu, guna pam ni lah time emergency. Stenbai je dalam enbeg tau. ✅ Dijamin selesa - Pam ni sengaja direka lembut dan selesa untuk mommy comel macam sis ni lahh ;-) . Harga asal RM 47 Harga promo RM 35 + Free cute lid!! . #Femilac #FemilacMilkbooster #FemilacSiliconeBreastPumpMilkCollector!


Pilihan Urus Janji

Pos atau Penghantaran


Orang lain juga melihat

Tupperware Toddler set

Tupperware Toddler set

RM650

Ubat Periuk/Akar kayu

Ubat Periuk/Akar kayu

RM177

Mimijumi feeding bottle

Mimijumi feeding bottle

RM552

Feedmilk t-shirt

Feedmilk t-shirt

RM501