Share This Listing

Public Comments

Simcard tone Wow

icon

1 month ago by thanentra

icon

RM10

icon

1 Likes

icon

New

icon

So awak berminat tak untuk sertai bisnes TONE WOW ni? Kalau berminat, saya nak share dekat awak satu sistem terbaru yg telah memudahkan ramai ahli TONE WOW menjana pendapatan RM4K setiap bulan secara konsisten.. Bagi orang baru mesti rasa susah nak buat bisnes ni kan? Nak kena jumpa org.. Nak kena keluar rumah cari org.. Nak kena explain depan2 lagi.. Tapi, dengan sistem terbaru ni kerja awak dah makin senang.. Selepas awak daftar dalam sistem ni, awak akan dpt 1 link website khas milik awak.. Jadi kerja awak hanya promote & viralkan link website awak.. Macam mana nak promote? Semua tu sistem yg akan ajar.. Jgn bimbang..😊 Di bawah ni flow utk lebih jelas: 1⃣ Anda daftar dan anda akan terima 1 website milik anda sendiri beserta dgn simkad utk kegunaan anda.. 2⃣ Kerja anda hanya share link website utk kumpulkan customer yang berminat, mereka akan isi detail di website anda.. 3⃣ Sistem akan bantu anda closing dan follow up customer anda, tak perlu nak pening2 nak mengayat prospek semua tu.. Itu saja. Hanya share link website je pun. Bab daftar dan poskan simkad itu semua Office MMG uruskan. Awak tak perlu buat apa2. Kerja awak share link je. ✅ Awak akan dibayar komisyen tanpa henti setiap kali mereka topup. Komisyen akan menaik setiap bulan hingga tak masuk akal apabila semakin ramai pengguna simkad dibawah awak.. Bagi saya jalan kerja ni paling senang dan terbukti berkesan.. Jadi awak berminat ke tidak? 😊 Kalau berminat, sy betul2 nak guide dan bantu ni.. https://jutawan2step.com/info/1637301

Getting This

Meet The Seller

thanentra
thanentra
isFacebookVerifiedisEmailVerified
Reviews

YOU MAY ALSO LIKE