Kongsi Senarai Ini

Komen Awam

Sleepsuit

icon

4 months ago oleh prelovedbysofiea

icon

RM8

icon

1 Suka

icon

Sudah digunakan

Pakaian Tidur

18 Bulan

Dapatkan Ini

icon

Pos & Penghantaran

RM7

Temui Penjual

prelovedbysofiea
prelovedbysofiea
isFacebookVerifiedisEmailVerified
Maklumbalas
  • 56
  • 1
  • 2
syamim83Item was not as described( the pants- cream color ...baca lebih lanjut
1 month ago
prelovedbysofieaOrg berbudi kita berbahasa .sy DA full refund pun duit awk even rm8 service poslaju tu baju KiKo Dan skirt seed nwt tu pun awak DA ambil. Cakap je la awk nak barang free. Lenkali klw cakap English melilit ni org kaya beli baju pun kat Pavilion mana ada beli kat carousel. DA pulangkan RM28 pun menyalak lagi, baju sy xambil siap bagi free skirt nwt so apa lg tak puas hati. Nak comment org pasal halal haram, assume org to be polite tapi diri sendiri pun xtahu tolak ansur,jumpa u d Padang masyar!
maybeilikecheeseItem delivered as described Pleasant transaction! ...baca lebih lanjut
7 months ago
qalessyGreat seller to deal with! Prompt delivery! Punctu...baca lebih lanjut
1 year ago
Baca Semua

ANDA MUNGKIN JUGA SUKA