Kongsi Senarai Ini

Komen Awam

SPORTS RIM Volk Racing 16 inch Original Japan with Tayar..

icon

1 year ago oleh sumeir72

icon

RM3,500

icon

4 Suka

icon

Sudah digunakan

icon

As-salam kepada semua warga Carausell ya.. disini saya ingin menjual set sports rim saya.. DETAIL:- ( Volk Racing two psc 16"inch ori Japan ) ( Rim depan lebar 7.5 & saiz tayar 205x50 ) ( Rim belakang lebar 9.0 & saiz tayar 225x55 ) Tayar Potanza depan & belakang baru beli just sempat pakai 5 bulan ja.. Rim ni lubang 110 and sesuai dengan satria neo,waja,gen2,persona dan sewaktu dengannya..haha itu saja yang saya tau.. untuk semua yg kaki kereta kn,sape dapat rim ni memang Ray la..sejak saya pakai rim ni dh 3 tahun,x pernah lagi jumpe rim yg sebijik mcm ni..memang susah dapat giler..dh la ringan pulak tu..saya nk jual ni pun sebab saya dh nk tolak kereta neo tu...harga saya untuk sports rim & tayar 4 biji ni,saya nk lepas rm3400 sahaja..saja nk bagi ja ni..sebab saya urgent nk pakai duit..apa2 cita boleh bincang lagi dan kepada serius buyer tu,kita nego sampai jadi lah boh.!!hehe untuk keterangan lanjut, sila hubungi saya En.Umeir Tel : 0126025112 whatsapp : 0188711544 untuk makluman semua,kereta satria neo 1.6 manual seperti di atas tu,Availlable untuk sambung bayar & jual beli (loan) boleh masuk 20k. ape2 boleh hubungi saya direct owner.. sekian terima kasih..

Dapatkan Ini

icon

Perjumpaan

icon

Puchong Permata 2

area puchong permai

icon

Pos & Penghantaran

shumilogistic@gmail.com

Temui Penjual

sumeir72
sumeir72
isFacebookVerifiedisGplusVerifiedisEmailVerified
  • positiveReviewsCount0
  • neutralReviewsCount0
  • negativeReviewsCount0

ANDA MUNGKIN JUGA SUKA