Kongsi Senarai Ini

Komen Awam

    SPORTS RIM Volk Racing 16 inch Original Japan with Tayar..

    icon

    9 months ago oleh sumeir72

    icon

    RM3,500

    icon

    4 Suka

    icon

    Sudah digunakan

    icon

    As-salam kepada semua warga Carausell ya.. disini saya ingin menjual set sports rim saya.. DETAIL:- ( Volk Racing two psc 16"inch ori Japan ) ( Rim depan lebar 7.5 & saiz tayar 205x50 ) ( Rim belakang lebar 9.0 & saiz tayar 225x55 ) Tayar Potanza depan & belakang baru beli just sempat pakai 5 bulan ja.. Rim ni lubang 110 and sesuai dengan satria neo,waja,gen2,persona dan sewaktu dengannya..haha itu saja yang saya tau.. untuk semua yg kaki kereta kn,sape dapat rim ni memang Ray la..sejak saya pakai rim ni dh 3 tahun,x pernah lagi jumpe rim yg sebijik mcm ni..memang susah dapat giler..dh la ringan pulak tu..saya nk jual ni pun sebab saya dh nk tolak kereta neo tu...harga saya untuk sports rim & tayar 4 biji ni,saya nk lepas rm3400 sahaja..saja nk bagi ja ni..sebab saya urgent nk pakai duit..apa2 cita boleh bincang lagi dan kepada serius buyer tu,kita nego sampai jadi lah boh.!!hehe untuk keterangan lanjut, sila hubungi saya En.Umeir Tel : 0126025112 whatsapp : 0188711544 untuk makluman semua,kereta satria neo 1.6 manual seperti di atas tu,Availlable untuk sambung bayar & jual beli (loan) boleh masuk 20k. ape2 boleh hubungi saya direct owner.. sekian terima kasih..

    Dapatkan Ini

    icon

    Perjumpaan

    icon

    Puchong Permata 2

    area puchong permai

    icon

    Pos & Penghantaran

    shumilogistic@gmail.com

    Temui Penjual

    sumeir72
    sumeir72
    isFacebookVerifiedisGplusVerifiedisEmailVerified
    • positiveReviewsCount0
    • neutralReviewsCount0
    • negativeReviewsCount0