SPORTS RIM Volk Racing 16 inch Original Japan with Tayar..
SPORTS RIM Volk Racing 16 inch Original Japan with Tayar..
SPORTS RIM Volk Racing 16 inch Original Japan with Tayar..
SPORTS RIM Volk Racing 16 inch Original Japan with Tayar..
SPORTS RIM Volk Racing 16 inch Original Japan with Tayar..
SPORTS RIM Volk Racing 16 inch Original Japan with Tayar..

Kongsi Dengan Rakan-rakan

As-salam kepada semua warga Carausell ya.. disini saya ingin menjual set sports rim saya.. DETAIL:- ( Volk Racing two psc 16"inch ori Japan ) ( Rim depan lebar 7.5 & saiz tayar 205x50 ) ( Rim belakang lebar 9.0 & saiz tayar 225x55 ) Tayar Potanza depan & belakang baru beli just sempat pakai 5 bulan ja.. Rim ni lubang 110 and sesuai dengan satria neo,waja,gen2,persona dan sewaktu dengannya..haha itu saja yang saya tau.. untuk semua yg kaki kereta kn,sape dapat rim ni memang Ray la..sejak saya pakai rim ni dh 3 tahun,x pernah lagi jumpe rim yg sebijik mcm ni..memang susah dapat giler..dh la ringan pulak tu..saya nk jual ni pun sebab saya dh nk tolak kereta neo tu...harga saya untuk sports rim & tayar 4 biji ni,saya nk lepas rm3400 sahaja..saja nk bagi ja ni..sebab saya urgent nk pakai duit..apa2 cita boleh bincang lagi dan kepada serius buyer tu,kita nego sampai jadi lah boh.!!hehe untuk keterangan lanjut, sila hubungi saya En.Umeir Tel : 0126025112 whatsapp : 0188711544 untuk makluman semua,kereta satria neo 1.6 manual seperti di atas tu,Availlable untuk sambung bayar & jual beli (loan) boleh masuk 20k. ape2 boleh hubungi saya direct owner.. sekian terima kasih..


Pilihan Urus Janji

Perjumpaan

Puchong, Malaysia

area puchong permai

Pos atau Penghantaran

shumilogistic@gmail.com


Orang lain juga melihat

Honda Accord Sm4 Green Dashboard Clock..

Honda Accord Sm4 Green Dashboard Clock..

RM802

Original Honda SM4/SV4 Steering

Original Honda SM4/SV4 Steering

RM2301

LEMFORDER Lower Arm for PERODUA from RM75

LEMFORDER Lower Arm for PERODUA from RM75

RM751

Starter Honda Accord Sm4 Manual

Starter Honda Accord Sm4 Manual

RM1005