Share This Listing

Public Comments

SUPER ADVANCE DEGREASER (by Nexus Lab)

icon

3 months ago by shidiramli32.1

icon

RM50

icon

21 Likes

icon

New

icon

SUPER ADVANCE DEGREASER (By Nexus Lab) 1# Produk ni tak jadikan part alloy menjadi kusam. Tuan pun tahu kan, kalau guna chemical biasa di car wash tu.. tak puas hati. warna alloy / besi akan jadi sebam / kekuningan dan tak shiny. 2# Boleh guna untuk bahagian kereta (engine bay / rim / undercarriage ). Bukan setakat kereta motor saja boleh, nak guna untuk cuci bahagian dapur rumah pun boleh. 3# Mesra getah / leather . Tuan boleh gunakan untuk bersihkan dan kilatkan semula bahagian getah, tak merosakkan macam chemical biasa. So, boleh guna sekali bahagian interior kereta. Dah jimat dah :) 4# Produk ni bukan asid atau alkali base ye. So tak menghakis, tak melekit, tak makan cat, tak lekat habuk. Ianya adalah waterbase. Sebab tu tak perlu campur apa apa dah. Dah setting baekk punya. 5# Hasil atau kesan cucian yang SUPERBB , memang berkilat. Semua minyak, grease, lumpur, apa saja akan tanggal dengan mudah dan pantas. ada 4 size semuanya : HARGA SEMENANJUNG HARGA KOS POS 500ml rm 50 - pos rm 8 1 liter rm 60 - pos rm 10 2 liter rm 100 - pos rm 20 5 liter rm 220 - pos rm 30 Call / Wasap ke 017 6600 133 (edy)

Getting This

icon

Mailing & Delivery

rm 8 to rm 10 (depend on size) (refer price list on description)

Meet The Seller

shidiramli32.1
shidiramli32.1
isGplusVerifiedisEmailVerified
Reviews

YOU MAY ALSO LIKE