Tasneem Natural Baby Balm
Tasneem Natural Baby Balm
Tasneem Natural Baby Balm
Tasneem Natural Baby Balm
Tasneem Natural Baby Balm
Tasneem Natural Baby Balm

Kongsi Dengan Rakan-rakan

SENANG TIDUR, TANPA BUAIAN, LENA ============= . . "Alhamdulillah, semalam saya apply kat baby. Nampak ada improvement dari sebelom2 ni. Sebab selalu baby saya tido buai nak kne enjut je. Semalam letak2 dalam buai terus tido. Bangun nak minum susu je, pastu tido balik.. Ni pon xbangun bangun lagi. Dah la semalam tido awal.. Syukur Alhamdulillah, sebab serasi dgn dia" . . HINGUS KELUAR TANPA PERLU SEDUT ============= . . "Alhamdulillah, nampak beransur okay. Tiga hari pertama guna, bila sapu dkt hidung, baby akan bersin dan banyak hingus hijau keluar dari hidung... Skrg ni tinggal sikit2 yang putih. Malam pertama guna baby tidur lena. Dah takperlu sedut hingus baby, baby sendri akan bersin dan keluarkan lendir2 setiap kali lepas sapu. Tq TASNEEM NATUREL!!" . . TIDAK MENGAMUK, SENANG TIDUR ============= . . "Calm saya guna untuk baby yang taknak tido siang.. Sebab taknak tido die mengamuk. Malam pulak baby biasa tido awal, jam 9 malam.. Tapi terjaga pkul 10@11. Jika tak menyusu dia akan menangis, masa ni saya cuba pakai sleep balm. Ok, setengaj jam je jaga, kemudian tidur balik dengan tiga kali menyusu sampai pagi" . . TIDUR NYENYAK TANPA GANGGUAN =============== . . "Alhamdulillah Nyenyak die tido sis. Dalam pukul sembilan macam tu dah tido. Kalau sebelom ni, selagi tak tengah malam memang taknak tido. syukur sangat sangat sebab balm ni serasi dengan baby saya" . . TIADA KEMBUNG PERUT, SENANG POO POO =============== . . "Anak saya tiap tiap malam kena bagi drip water, sebab perut selalu kembung. Dari die baru lahir lagi. Tapi, lepas pakai tummy ni Alhamdulillah, takde dah kembung perut, dan poo poo pon okay. Memang membantu sangat!" . . BABY LEBIH MUDAH DIURUS =============== . . "Alhamdulillah semalam first try guna balm Calm Time. Tapi tak nampak sangat perubahan. Harini baru nampak. Baby lebih mudah diurus. Tak mengamuk macam selalu. Kalau tak, sementara nak bagi dia tido, MasyaAllah sabar jela." . . Tasneem Naturel Inspired By Nature ==================================== . Tasneem Naturel Baby Balm ada 4 jenis iaitu : . (+) Sleep Time - untuk bayi yang susah nak tidur (+) Calm TIme - untuk bayi yang meragam (+) Cough Time - untuk bayi yang batuk dan selsema (+) Tummy Time - untuk bayi yang sembelit dan kembung. . . Dihasilkan daripada bahan-bahan semulajadi dan kesan terapi adalah dari pati minyak yang diekstrak daripada tumbuhan dan bungaan. Dengan Kelulusan daripada KKM, produk-produk TASNEEM NATUREL adalah selamat untuk bayi. (+) Sleep Time Balm : NOT 170403429 K (+) Calm Time Balm : NOT 170401988 K (+) Coughflu Time Balm : NOT 170402785 K (+) Tummy Time Balm : NOT 170402673 K . . Nak Tau Lebih Lagi? Laju Laju PM kami! Kami akan Bantu Anda . Kami ada PROMO SPECIAL untuk anda! Klik link dibawah untuk terus whatsapp kami! . http://www.wasap.my/60139294732 http://www.wasap.my/60139294732 http://www.wasap.my/60139294732 ❤ Gunakan Tasneem Naturel Inspired By Nature dengan cara yg betul dan tepat utk kesan yg baik. Dapatkan khidmat nasihat dengan kami jika anda ada persoalan. Kami bantu anda dengan gembira


Pilihan Urus Janji

Pos atau Penghantaran

caj postage based on item


Orang lain juga melihat

6 in 1 Multifunctional Baby Carier (BLUE)

6 in 1 Multifunctional Baby Carier (BLUE)

RM300

FREE POSTAGE - Sebamed Baby Bubble Bath Travel Size 50ml

FREE POSTAGE - Sebamed Baby Bubble Bath Travel Size 50ml

RM2010

Baby Diaper Napkin

Baby Diaper Napkin

RM302

Winter time long john for 5-7 years

Winter time long john for 5-7 years

RM1005