Kongsi Senarai Ini

Komen Awam

Telekung ARAFAH LACE EXCLUSIVE

icon

1 year ago oleh myunie

icon

RM60

icon

54 Suka

icon

Dalam Kommuniti

icon

Alhamdulillah ..syukur ..rezeki nak bulan puasa ni.. baru release telekung tu tadi petang semalam..dah ade buyer..Tq King Apis .. 😍 Jom belikan untuk yg tersayang.. x semestinya org lelaki x boleh beli kan..boleh belikan untuk mak, adik beradik or Wife.. besar pahalanya tau.. 👍 Lagi la mereka happy & makin sayang kat korang.. hihi..💕😁 Bukan bulan puasa je boleh pakai.. raya ..lepas raya.. berpanjangan la pahala korang selama mana mereka pakai telekung pemberian dari korang ni. 😎👍 yang penting pemberian tu ikhlas kan.. Telekung Lace ni 1 RM60 include postage. Offer beli 2 hanya RM100.. ( last offer 28/5/2017) 🔶Free Size. 🔶 Quality Terbaik 🔶 Penghantaran Isnin - Jumaat 🔶 Penghantaran Percuma Cik yunie belanja untuk semenanjung Malaysia sahaja. 😉 Meyh cuci mata kat website ni.. jimat data internet korang. Pelbagai pilihan telekung, jubah, kain pasang & Heavy Chiffon Shawl. http://mkcollectionstalamo.weebly.com

Temui Penjual

myunie
myunie
isFacebookVerified
  • positiveReviewsCount1
  • neutralReviewsCount0
  • negativeReviewsCount0

ANDA MUNGKIN JUGA SUKA