Telekung ARAFAH LACE EXCLUSIVE
Telekung ARAFAH LACE EXCLUSIVE
Telekung ARAFAH LACE EXCLUSIVE
Telekung ARAFAH LACE EXCLUSIVE
Telekung ARAFAH LACE EXCLUSIVE
Telekung ARAFAH LACE EXCLUSIVE

Kongsi Dengan Rakan-rakan

Alhamdulillah ..syukur ..rezeki nak bulan puasa ni.. baru release telekung tu tadi petang semalam..dah ade buyer..Tq King Apis .. 😍 Jom belikan untuk yg tersayang.. x semestinya org lelaki x boleh beli kan..boleh belikan untuk mak, adik beradik or Wife.. besar pahalanya tau.. πŸ‘ Lagi la mereka happy & makin sayang kat korang.. hihi..πŸ’•πŸ˜ Bukan bulan puasa je boleh pakai.. raya ..lepas raya.. berpanjangan la pahala korang selama mana mereka pakai telekung pemberian dari korang ni. πŸ˜ŽπŸ‘ yang penting pemberian tu ikhlas kan.. Telekung Lace ni 1 RM60 include postage. Offer beli 2 hanya RM100.. ( last offer 28/5/2017) πŸ”ΆFree Size. πŸ”Ά Quality Terbaik πŸ”Ά Penghantaran Isnin - Jumaat πŸ”Ά Penghantaran Percuma Cik yunie belanja untuk semenanjung Malaysia sahaja. πŸ˜‰ Meyh cuci mata kat website ni.. jimat data internet korang. Pelbagai pilihan telekung, jubah, kain pasang & Heavy Chiffon Shawl. http://mkcollectionstalamo.weebly.com


Pilihan Urus Janji

Pos atau Penghantaran

free postage


Orang lain juga melihat

πŸ’― 100% Original Authentic Branded Paper Bag

πŸ’― 100% Original Authentic Branded Paper Bag

RM7317

Feedback from Customers Who Bought CLARKS Kid Shoes

Feedback from Customers Who Bought CLARKS Kid Shoes

RM01

Feedback from Customer. Tqvm

Feedback from Customer. Tqvm

RM01

Stainless Steel Flask Thermo

Stainless Steel Flask Thermo

RM281