Telekung ARAFAH LACE EXCLUSIVE
Telekung ARAFAH LACE EXCLUSIVE
Telekung ARAFAH LACE EXCLUSIVE
Telekung ARAFAH LACE EXCLUSIVE
Telekung ARAFAH LACE EXCLUSIVE
Telekung ARAFAH LACE EXCLUSIVE

Kongsi Dengan Rakan-rakan

Alhamdulillah ..syukur ..rezeki nak bulan puasa ni.. baru release telekung tu tadi petang semalam..dah ade buyer..Tq King Apis .. ๐Ÿ˜ Jom belikan untuk yg tersayang.. x semestinya org lelaki x boleh beli kan..boleh belikan untuk mak, adik beradik or Wife.. besar pahalanya tau.. ๐Ÿ‘ Lagi la mereka happy & makin sayang kat korang.. hihi..๐Ÿ’•๐Ÿ˜ Bukan bulan puasa je boleh pakai.. raya ..lepas raya.. berpanjangan la pahala korang selama mana mereka pakai telekung pemberian dari korang ni. ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ‘ yang penting pemberian tu ikhlas kan.. Telekung Lace ni 1 RM60 include postage. Offer beli 2 hanya RM100.. ( last offer 28/5/2017) ๐Ÿ”ถFree Size. ๐Ÿ”ถ Quality Terbaik ๐Ÿ”ถ Penghantaran Isnin - Jumaat ๐Ÿ”ถ Penghantaran Percuma Cik yunie belanja untuk semenanjung Malaysia sahaja. ๐Ÿ˜‰ Meyh cuci mata kat website ni.. jimat data internet korang. Pelbagai pilihan telekung, jubah, kain pasang & Heavy Chiffon Shawl. http://mkcollectionstalamo.weebly.com


Pilihan Urus Janji

Pos atau Penghantaran

free postage


Orang lain juga melihat

BEWARE OF SCAMMER

BEWARE OF SCAMMER

RM02

List & Win KFC vouchers

List & Win KFC vouchers

RM0602