Kongsi Senarai Ini

Komen Awam

Telekung Arafah Lace EXCLUSIVE

icon

1 year ago oleh myunie

icon

RM60

icon

61 Suka

icon

Baru

icon

Dalam Kommuniti

icon

Alhamdulillah ..syukur ..rezeki nak bulan puasa ni.. baru release telekung tu petang semalam ..dah ade buyer..Tq King Apis .. 😍 Jom belikan untuk yg tersayang.. x semestinya org lelaki x boleh beli kan..boleh belikan untuk mak, adik beradik or Wife.. besar pahalanya tau.. πŸ‘ Lagi la mereka happy & makin sayang kat korang.. hihi..πŸ’•πŸ˜ Bukan bulan puasa je boleh pakai.. raya ..lepas raya.. berpanjangan la pahala korang selama mana mereka pakai telekung pemberian dari korang ni. πŸ˜ŽπŸ‘ yang penting pemberian tu ikhlas kan.. Telekung Lace ni 1 RM60 include postage. Offer beli 2 hanya RM100.. (28/5/2017) Offer bila2 saja akan tamat..so cepat2 grab sebelum stock habis . πŸ”ΆFree Size. πŸ”Ά Quality Terbaik πŸ”Ά Penghantaran Isnin - Jumaat πŸ”Ά Penghantaran Percuma Cik yunie belanja untuk semenanjung Malaysia sahaja. πŸ˜‰ Meyh cuci mata kat website ni.. jimat data internet korang. Pelbagai pilihan telekung, jubah, kain pasang & Heavy Chiffon Shawl. http://mkcollectionstalamo.weebly.com

Dapatkan Ini

icon

Kuala Lumpur

icon

Pos & Penghantaran

free postage

Temui Penjual

myunie
myunie
isFacebookVerified
  • positiveReviewsCount1
  • neutralReviewsCount0
  • negativeReviewsCount0

ANDA MUNGKIN JUGA SUKA