Telekung Arafah Lace EXCLUSIVE
Telekung Arafah Lace EXCLUSIVE
Telekung Arafah Lace EXCLUSIVE
Telekung Arafah Lace EXCLUSIVE
Telekung Arafah Lace EXCLUSIVE
Telekung Arafah Lace EXCLUSIVE

Kongsi Dengan Rakan-rakan

Alhamdulillah ..syukur ..rezeki nak bulan puasa ni.. baru release telekung tu petang semalam ..dah ade buyer..Tq King Apis .. ๐Ÿ˜ Jom belikan untuk yg tersayang.. x semestinya org lelaki x boleh beli kan..boleh belikan untuk mak, adik beradik or Wife.. besar pahalanya tau.. ๐Ÿ‘ Lagi la mereka happy & makin sayang kat korang.. hihi..๐Ÿ’•๐Ÿ˜ Bukan bulan puasa je boleh pakai.. raya ..lepas raya.. berpanjangan la pahala korang selama mana mereka pakai telekung pemberian dari korang ni. ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ‘ yang penting pemberian tu ikhlas kan.. Telekung Lace ni 1 RM60 include postage. Offer beli 2 hanya RM100.. (28/5/2017) Offer bila2 saja akan tamat..so cepat2 grab sebelum stock habis . ๐Ÿ”ถFree Size. ๐Ÿ”ถ Quality Terbaik ๐Ÿ”ถ Penghantaran Isnin - Jumaat ๐Ÿ”ถ Penghantaran Percuma Cik yunie belanja untuk semenanjung Malaysia sahaja. ๐Ÿ˜‰ Meyh cuci mata kat website ni.. jimat data internet korang. Pelbagai pilihan telekung, jubah, kain pasang & Heavy Chiffon Shawl. http://mkcollectionstalamo.weebly.com


Pilihan Urus Janji

Pos atau Penghantaran

free postage


Orang lain juga melihat

Thn 2018 Russia

Thn 2018 Russia

RM7,8992

FREE Adoption. Female Kitten. 2Months. Kelana Jaya

FREE Adoption. Female Kitten. 2Months. Kelana Jaya

RM04

PROMOTE WITH LIKES

PROMOTE WITH LIKES

RM09