Kongsi Senarai Ini

Komen Awam

Lihat Komen Awal

Tiket sunway lagoon PENIPUU !!!

icon

1 month ago oleh myzamiina

icon

RM90

icon

19 Suka

icon

Dalam Tarikan

icon

Berhati2 dgn penipuan di online! This happened to us on 25.2.2018! We supposed to go to sunway lagoon. Beli ticket dgn dia sbab murah hanya rm90! Biasa la student mana ada duit sngt! Dan si penipu yg bernama SALBIAH ni Menipu kami! Paling sedih nya tu dah bank in smua total RM360 for 4 peoples then dia bgi hanya satu document.we were so blinded and end up trusting her. *THE DAY of the event : dah smpai kaunter nak redeem our tickets la kan...then pkerja tnya “ni je ke cik dpt”? ..lama punya lama then pkerja ckp cik baik call yg jual ni. So we called her but it’s not in service anymore. Then we finally realised kne tipu bulat2..lgi sedih dgn sebangsa n seagama kami.tak sngka. Kitrang termenung dpn kaunter ,one of my friends nak menangis dah.dah la tkde duit dah time tu.ktrng memng ikot bajet sngt2 laa.n all my money dah kluarkan utk msuk simpanan.i only have 50rm for bus. At the end! I had to borrow money from my sister rm500! For the new tickets! Rm480! Then total of our losses actually RM840! On that day!!! We are so mad dan takkan halal kan duit haram yg pompuan tak guna tu makan. Kitorang still simpan dia pun mesej semuaaa !!! Atas Ni smua bukti pembelian,chat dgn dia n she even deleted her post! After dah tipu. Ktrang 4 org..imagine laa klau lebih 10 kne tipu cmtu dlm sebulan! Kaya raya dpt la dia beli beg Gucci bnyak2!!!! Pengajaran: 1. Jgn percaya dah beli apa2 tiket dri online,better buy directly kat tmpat yg dah valid! 2. Fraud, scam is everywhere! 3. Peringatan utk pembeli lain.tq sudi baca😭😭😭😭😊utk si penjual tu.tahniah anda menang,smoga jmpa kat akhirat nanti.😌👍🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻✨⚡ #sunway #scam #girl #blouse #makeup

Dapatkan Ini

icon

Kuala Lumpur

Temui Penjual

myzamiina
myzamiina
isFacebookVerified
  • positiveReviewsCount4
  • neutralReviewsCount0
  • negativeReviewsCount0

ANDA MUNGKIN JUGA SUKA