Kongsi Senarai Ini

Komen Awam

Tinted Magic

icon

1 year ago oleh mohdfaiz91

icon

RM130

icon

1 Suka

icon

Baru

icon

โญ๏ธKenapa tinted magic jadi pilihan?โญ๏ธ ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป . . . . Ada org dtg Singapore meredah traffic jam,Bt. Pahat, Muar pun sanggup dtg. Lbh bajet utk mnyk ke sni tp still berbaloi. Sebab Xsmpai rm500 pun hbs walaupun kereta mewah . ---------------------- โ„๏ธGERENTI SEJUKโ„๏ธ ---------------------- . Patutlah puluhan kereta mewah duk keluar masuk kedai ni buat apa???๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . KENAPA RAMAI ORANG MASIH XTAU? . . . Ada org cakap Kedai ni jual produk xmasok akal buat org ramai xpercaya. . Jual tinted kereta,tapi diorg renyukkan dulu tinted tu sebelum pasang di cermin kereta. Lepastu xpakai heat gun pun. Katanya tiada gam.Potong2 je terus pasang. Macam tu semua org pun boleh buat. _______________________________________ Memang betul, perkenalkan tinted kereta alaf baru. 'TINTED MAGIC' Tinted ni kalau korg nak tau dah lama ada di luar negara. Musim panas diorg pkai,hbs musim panas diorg bukak. Xke jimat byk duit kt situ. Bukan biasa2 -Buat apa hbs beribu ringgit utk fungsi yg sama/kualiti yg setanding -Di jamin harga berpatutan -Kereta mewah mcm mna pun harga biasa2 je -kalau nak anti pecah. pkai kereta tank je. Ikut keperluan la -Tinted ni ada UV & IR rejection(tu psl ramai testimoni pkai mmg puas hati.sejuk berbeza sblum pkai -xda gam xbubble ke nanti?lagi la tiada risiko. Klu bubble bukak & psg la semula. Scraper pun ada jual murah betul -Kot2 abg J ada di depan.manfaatkan lah scraper tu utk buat magic -SPEC JPJ pun ada boss -tahan lama 4-5 tahun utk pudar -Kami psg anda usha2 sebab nak blaja psg. Boleh tiada masalah. Jgn malu tanya je staff kami pun xkedekut ilmu.hehe -Rmai yg cari tp baru tau ada di Johor kan?haaa share pd kwn2 info ni..jgn sedap sorg2. Seluruh Malaysia dah ada produk ni. Xcaya cuba survey .................................................. Nak kami pos pun boleh. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Peringatan!!! Jangan terbeli produk TIRUAN!!! Ble da psg utk tempoh bberapa bulan yg tiruan xboleh bukak. Ia akan patah/rosak/keras. Dah nak raya xlama lg ni. Boleh bajet2kan perbelanjaan anda semua. Jangan bazirkan utk bnde fungsi y sama tp hrge jauh beza.

Dapatkan Ini

Temui Penjual

mohdfaiz91
mohdfaiz91
isFacebookVerified
Maklumbalas
  • 0
  • 0
  • 0

ANDA MUNGKIN JUGA SUKA