Kongsi Senarai Ini

Komen Awam

Tinted magic

icon

8 months ago oleh mohdfaiz91

icon

RM180

icon

2 Suka

icon

Baru

icon

Beli kereta mahal-mahal mesti nak barang mahal ke? --------------------------------------- Xlaa..Ni Abg Jo nak nasihat Barang mahal xsemestinya bagus Barang bagus xsemestinya mahal Haaa Abg Jo cerita tinted magic la ni.. Sebelum tu nak tanya.. Apa korang rasa perlunya tinted kereta??? Kenapa perlu tinted mahal??? Kenapa perlu warranty tinted??? Ada warranty x tinted magic??? πŸ”₯🌞Haaa confirm2 la nak tinted sebab cuaca panas bedenting kan.. πŸ’ΈRata-rata Abg Jo tya msti jwp ntah. Sebab pkai voucher discount msa beli kereta. Tambah skit je..sikit berepa?300-400 ke atas jgk. Hmmm kne 'getah' la tuu πŸ›‘Ada warranty boleh double layer no problem,xkacau warranty. 😎ye la xperlu warranty sebab tinted tiada gam.. tiada risiko rugi klu bubble sebab boleh psg semula..nak mntk Abg Jo ajar pun boleh..jgn malu tanya Kenapa perlu Tinted Magic ----------------------------------------- πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» Boleh bukak psang berulang kali Tebal 5-6mill Kadar UV dan IR yg tinggi Harga boleh tahan murah Kereta mahal pun xkn 'getah' kita ikut kadar pggunaan tinted Ok whatsapp Abg Jo www.wasap.my/60197761431 Faiz www.wasap.my/60137933908 Dengan pantas kami share location kedai No.25 Jalan Suria 69, Bandar Seri Alam, 81750 Masai, Johor Operasi setiap hari Sabtu-Khamis 09.30pagi-05.30ptg Jumaat Tutup

Dapatkan Ini

icon

Perjumpaan

Temui Penjual

mohdfaiz91
mohdfaiz91
isFacebookVerified
  • positiveReviewsCount0
  • neutralReviewsCount0
  • negativeReviewsCount0

ANDA MUNGKIN JUGA SUKA